Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning met garage is gelegen op een perfecte locatie in een groene, kindvriendelijke woonwijk “de Braamkamp” in Zutphen. Diverse scholen en het winkelcentrum De Brink met een supermarkt, bakker, apotheek en huisarts zijn gelegen in de nabijheid van de woning. Op de begane grond treft u een ruime woonkamer met charmante vide, een uitgebouwde leefkeuken, een slaapkamer en een badkamer met separaat toilet aan. De tweede badkamer met separaat toilet en nog drie grote slaapkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De garage en de gezellige patiotuin maken de woning compleet. Een tweede garage kopen behoort tot de mogelijkheden.

De verkoper vertelt:
“De woning bevindt zich in een rustige/kindvriendelijke buurt. Iedereen gaat fijn met elkaar om. De ruimtes in het huis zijn groot en comfortabel, waar de uitgebouwde leefkeuken en de vide voor ons absolute pluspunten zijn. Rondom het huis zijn er diverse zitplekken, wat het gevoel van vrijheid vergroot. Daarnaast beschikt het huis over veel opslagruimte. Scholen en winkels zijn dichtbij, het centrum ligt op 10 minuten fietsafstand en de woning ligt in een groene omgeving met de IJssel op loopafstand”.


Indeling

Begane grond
Een pad van sierbestrating brengt u naar de voordeur van de woning. U komt de woning binnen in de ontvangsthal voorzien van een tegelvloer. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer en uitgebouwde leefkeuken.

De L-vormige woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is ingericht met een knusse zithoek rondom de open haard. De ruimte geniet van veel lichtinval en is keurig afgewerkt met stucwerk wanden en een Tapis parketvloer. Boven de zithoek treft u een vide aan welke bereikbaar is middels een RVS trap. Op de ruime vide is een werkruimte gecreëerd.

De uitgebouwde open leefkeuken is geplaatst in een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een koelkast. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eethoek in de keuken. De vloer is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met dezelfde Belgische hardstenen tegelvloer als in de hal.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de wasruimte en een gang. Vanuit deze gang kunt u het separaat toilet, de slaapkamer en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang bereiken. De slaapkamer is ca. 15m2 groot en is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer en de achtertuin. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche en wastafel.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en inbouwkasten. In een van de inbouwkasten is de CV-opstelling geplaatst.

De slaapkamers zijn ca. 14 m2, 13 m2 en 8 m2 groot. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een houten vloer en gladde stucwerk wanden.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, dubbele wastafel en een designradiator. Het toilet is geplaatst in een separate ruimte naast de badkamer en is eveneens betegeld in dezelfde stijl als de badkamer. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

Exterieur
De woning beschikt over veel buitenruimte. De voortuin biedt links en rechts van het pad van sierbestrating zitgelegenheid. Deze plekken zijn omringd door een beukenhaag en u kunt hier van de zon genieten tot laat in de avond. Naast de garages treft u een zijtuintje, welke ideaal in gebruik genomen kan worden als bijvoorbeeld moestuin. Verder is er een charmante patio achter de woning, welke onderhoudsvriendelijk is ingericht. Er zijn voldoende mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten.

Bijzonderheden
De woning beschikt standaard over één garage. Er bestaat de mogelijkheid om een tweede garage bij te kopen. Deze bevindt zich direct naast de andere garage.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

664 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

246 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

85 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's