Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, jaren '30 tussenwoning met uitgebouwde keuken, flinke achtertuin en separate berging is rustig gelegen in een gewilde woonomgeving . De woning is gunstig gelegen in stadsdeel Strijp in de gezellige wijk 't Ven, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; Strijp S en R, St Trudoplein, scholen, winkels, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer, stucwerk wandafwerking en fraai glas-in-lood raam. Volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Sfeervolle woonkamer van 33 m² welke voorzien is van een mooie massief houten vloer, stucwerk wandafwerking, aansluiting voor een open haard en veel lichtinval. Kelder/-trapkast met locatie meterkast (9 groepen + 2 aardlekschakelaars). Keuken aan de achterzijde in de uitbouw is voorzien van een moderne L-vormige keukenopstelling met koel/vries combinatie, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en veel opbergruimte. Deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt. Volledig betegeld separaat toilet. Slaapkamer 1 aan de voorzijde (nu is deze kamer bij de andere slaapkamer aan de voorzijde getrokken) is in gebruik als inloopkast. Slaapkamer 2 aan de voorzijde is voorzien van glasvezelbehang, rolluik en laminaatvloer. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en rolluik. Volledig betegelde badkamer met douchegelegenheid, ligbad, wastafel, decorradiator, thermostaatkranen en plafond met inbouwspots.

2e VERDIEPING:
Flinke zolderruimte met laminaatvloer, dakkapel aan de achterzijde en veel opbergruimte onder de schuine kanten. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het realiseren van meerdere slaapkamers. Wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger, locatie cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2001) en dakkapel.

TUIN & BERGING:
Keurige voortuin met sierbestrating en vaste beplanting. Geheel omheinde, aangelegde achtertuin met achterom, sierbestrating, borders met beplanting, buitenkraan, elektra, tuinverlichting, zonnescherm en vrijstaande stenen berging met elektra.

ALGEMEEN:
- Deze goed onderhouden, jaren '30 tussenwoning met uitgebouwde keuken, achtertuin en separate berging is instapklaar en heeft een modern afwerkingsniveau.
- De woning is gunstig gelegen in stadsdeel Strijp in de gezellige wijk 't Ven, nabij alle gewenste voorziengen zoals; scholen, winkels, uitvalswegen, etc.
- In 2001 is de woning voorzien van een nieuwe cv-combiketel, aansluiting voor een open haard en is de elektra vernieuwd/uitgebreid.
- In 2002 zijn de dakgoten vernieuwd en in 2003 is de dakkapel aan de achterzijde geplaatst.
- In 2010 is het platdak van de keuken vervangen.
- Augustus 2017 is de buitenzijde compleet proffesioneel geschilderd.
- Woonoppervlakte circa 107 m².
- Inhoud circa 361 m³.
- Perceel 136 m².
- Deels voorzien van dubbele beglazing.
- Bouwjaar 1934.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

361 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's