Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 799.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Exclusieve VRIJSTAANDE VILLA met GARAGE gelegen aan de rand van de kindvriendelijke wijk ‘Galecop’ met uniek vrij uitzicht over vijver en park !

Deze kwalitatief goede woning is in 2000 in eigen beheer gebouwd, zeer royaal van opzet en heeft een praktische indeling met een woonoppervlak van 234 m2 en een inhoud va. 1156 m3. Deze gezinswoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime kelder is een echte blikvanger.

Ook de kavel van 624 m2 is ruim van opzet met tuin rondom. De achtertuin is ruim 22 m diep en 15 m breed en biedt veel privacy. De voortuin heeft een oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

Kortom een riante woning op ruime kavel gelegen in rustige omgeving aan de rand van de wijk met fantastisch wijds uitzicht.

Indeling:
Begane grond: ruime entree/hal met vide, meterkast en toilet met fonteintje, dubbele openslaande deuren geven toegang tot de L-vormige living met open haard. Meerdere raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en vrij uitzicht. De eetkeuken is uitgevoerd met een L-vormige keukeninrichting en apart spoeleiland. De keuken met een natuurstenen aanrechtblad is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi- magnetron en losse koel-/vriescombinatie. De openslaande deuren in de keuken geven toegang tot het ruime terras. Grenzend aan de keuken is de praktische bijkeuken te vinden met wasmachineaansluiting. De hal, woonkamer en keuken zijn afgewerkt met mooie houten vloerdelen uitgevoerd in brede planken. De aangebouwde garage is voorzien van openslaande deuren en geeft tevens toegang tot ondergelegen kelder. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde een aparte aangebouwde stenen berging.

1e verdieping: riante L-vormige overloop met inbouwkasten en bibliotheek naast in totaal 3-slaapkamers. Deze slaapkamers zijn allen ruim van opzet, waarvan 1 voorzien van wastafel. De ouderslaapkamer geeft toegang tot de inloopkamer met heel veel kastruimte als ook tot een riante badkamer. Deze badkamer is voorzien van luxe wastafel, ligbad, inloopdouche en 2e toilet. Er is op deze verdieping eenvoudig een 6de slaapkamer te realiseren.

2e verdieping: deze geheel ingedeelde tweede verdieping heeft een overloop, een riante zolderkamer met inloopkast, een 2e riante L-vormige zolderkamer, alsmede de 2e badkamer met dubbele wastafel, douchecabine en toilet.

Kenmerken:
• Exclusieve vrijstaande villa in de stijl van een notariswoning
• De woning is zeer ruim, heeft hoge plafonds en vel lichtinval
• Royaal perceel van 624 m2
• Ruim 22 meter diepe achtertuin met meerdere terrassen welke de mogelijkheid geeft de gele dag door van de zon te genieten
• Oprit voor meerdere auto’s en vrij parkeren voor het huis aan de weg
• Rustige ligging aan vijver en park op het westen met vrij uitzicht
• Garage met separate tuinberging
• Kelder
• Volledig geïsoleerd
• Verwarming middels stadsverwarming
• Comfortabele gezinswoning
• Volledig geïsoleerd en onder andere voorzien van dubbele beglazing. Verwarming middels stadsverwarming

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Genietmoment: een heerlijk ontbijt in de eerste lentezon tot een bbc op een lange zomeravond. Genietmoment: de zwanen die voor het huis in de vijver hun nestje maken. Genietmoment: de (buur)kinderen die elke avond met elkaar aan het buitenspelen zijn in een veilige omgeving. Genietmoment: de zon onder zien gaan. Genietmoment: de vogelgeluiden in de vroegte en de krekels aan het einde van de dag. Genietmoment: onder het genot van een lekker drankje de dag doorspreken bij de open haard.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1156 m³

Woonoppervlakte

234 m²

Perceeloppervlakte

626 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ideaal voor groot gezin

 

Heerlijk ruim huis

 

Je kunt de zon onder zien gaan

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's