Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

U BENT AL EEN TIJDJE OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE WONING? IN HET PROJECT "'T LOOHOF" MOGEN WIJ DEZE ROYALE EN LUXE TOP MAISONNETTE AANBIEDEN MET EEN ZEER RIANT EN GEHEEL PRIVÉ GELEGEN ZONNIG DAKTERRAS VAN 47 M2. DE WOONKAMER IS VRIJ VAN BUREN EN HIEROM IDEAAL VOOR MUZIEKLIEFHEBBERS OF VOOR MENSEN DIE VAN RUST HOUDEN. DE LIGGING VAN HET COMPLEX IS IDEAAL GELEGEN IN EEN STEDELIJKE OMGEVING MAAR MET DE VOORDELEN VAN DE BUITENWIJK EN DE DYNAMIEK VAN DE STAD EN UITVALSWEGEN. IN DE ONDERBOUW HEEFT U DE BESCHIKKING OVER EEN EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING OP HET AFGESLOTEN PARKEERTERREIN.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
De centrale entree beneden is afgesloten en is voorzien van een intercom. Via de lift of het trappenhuis bereikt u de 3e woonlaag waar de entree van de woning bereikbaar zijn via een brede galerij.
U betreedt de woning in een ruime hal met garderobe en een modern toilet met wandcloset en fonteintje. Aan de voorzijde ligt de zeer ruime "master bedroom" (voorheen 2 kamers) met een fraaie parketvloer welke overigens door het gehele appartement is gelegd. Aangrenzend treft u een ruime en luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel met leuke nisjes voor uw toiletartikelen en verder een heerlijke inloopdouche en design handdoeken-radiator.
De separate inpandige berging heeft een wasmachine- en drogeraansluiting alsmede treft u hier de opstelplaats aan van c.v. ketel en de WTW ventilatiesysteem. De tweede slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft ook een eigen moderne badkamer met douche, een kleine wastafel en ook een wasmachine en drogeraansluiting.
De riante eetkamer is gelegen aan de achterzijde en is bereikbaar door een mooie grote glazen deur. De eetkamer grenst aan een open keuken. Deze keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van een "Boretti" 6-pits gasfornuis met dubbele oven. Daarboven zit een RVS afzuigkap en verder is de woning voorzien van een "Siemens" koelkast, "Miele" vaatwasser en het natuurstenen werkblad maakt de keuken geheel af. Door de maatvoering is alles ruimtelijk.
Via de houten trap komt u op de vierde etage welke vrij ligt van de buren. De ruimte is aan de terras zijde 4.10 meter hoog, waardoor het een hele lichte woonkamer is met een in de hoek geplaatst pantryblok en openslaande deuren naar het zonnige dakterras met veel privacy. De ligging van het terras is NW en u heeft hier onder andere vrij zicht op de sky-line van Den Haag. In de onderbouw is een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein, een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- woonoppervlak ca. 148 m2
- gebouwgebonden buitenruimte (terras) ca. 47 m2 gelegen op Noord West
- externe bergruimte (fietsenberging) ca. 7 m2
- 49/1.176e aandeel (app, berging en parkeerplaats) in actieve VVE, bijdrage € 350,98 per maand
- reservefonds per 31-12-2016 bedraagt € 144.954,45 (app, bergingen en parkeerplaats)
- MJOP t/m 2033 aanwezig
- volledig voorzien van dubbel glas
- oplevering in overleg
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit huis is uitstekend geschikt voor liefhebbers van koken en entertainen. De ruime keuken met dubbele oven, 6 pits-gasfornuis en alle moderne gemakken, heeft veel al in het teken gestaan van vele leuke diners met soms wel 20 man. In kleiner verband in de eetkamer waarbij je vanuit de keuken contact hebt met je gasten zonder dat ze de rommel kunnen zien. De ruime woonkamer boven biedt de mogelijkheid om een lange tafel neer te zetten voor een uitgebreid paas- of kersdiner met vrienden en familie. Op het ruime terras hebben we meer dan eens BBQ-feestjes gegeven voor vrienden en collega's.”

 

Anoniem aan het woord

“Niets fijner dan een mooie zomeravond, tot laat in de avond zon, BBQ, vrienden, een prachtig terras, kleurrijk van alle planten en bloemen, wijn... hoeveel avonden hebben we niet gezeten, soms met wel 15 man. Of met mijn 40e verjaardag, in de onze prachtige mooie woonkamer, licht, ramen tot wel 3 meter 80, een lange tafel met 20 eters, iedereen naar z'n zin... wat dat betreft gaan we ons huis en de geweldige faciliteiten best missen...”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2010

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

48 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Privacy, nabijheid winkelcentrum, op enkele minuten lopen van OV-knooppunt Laan van NOI (trein, tram, randstad rail)

 

UItvalswegen A4, A44 en A13 in de buurt

 

15 minuten fietsen van het historisch centrum van Den Haag

 

Zand, zee en de boulevard van Scheveningen inclusief de vele restaurants op fietsafstand

 

Rustige buurt met alle gemakken van de grote stad

 

De beste Thai in de hele omgeving (THAI FRESH) zit op 5 minuten lopen afstand!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem