Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 435.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zevenhoven, Dorpsstraat 101

Niet alledaagse vrijstaande woning op 1.062 m2 eigen grond

Wanneer u niet alleen op zoek bent naar een super grote en fijne tuin (kavel van 1.062 m2), maar vooral een vrijstaande woning zoekt waar u veel kanten mee op kunt, is dit zeker een woning om eens van binnen te bekijken. Gelegen in de lintbebouwing van Zevenhoven, een ligging met een landelijke sfeer en dat in het Groene Hart van de Randstad en op een half uurtje rijden van o.a. Schiphol, kortom centraal in de Randstad.

Het gegeven dat de woning met garage maar liefst een breedte kent van 20.70 meter geeft al aan dat de indeling niet alledaags is. Ooit werd de woning als praktijkwoning gebruikt. Een eigen entree naar de praktijkruimte, voldoende parkeerplekken voor de deur en een apart toilet voor die praktijkruimte, maakte dat gebruik mogelijk. De plattegronden laten zien dat uiteraard de optie van praktijk of kantoor aan huis zo weer kan worden uitgeoefend, maar dat in deze praktijkruimte optioneel ook 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Dan hebben we het nog niet eens over de ruimte in de kap of in het souterrain die wellicht vragen om een toekomstige invulling.

De woning werd in opdracht van de huidige eigenaar in 1987 gebouwd en heeft een inhoud van ca. 835 m3. We nemen nu de belangrijkste details met u door;

Los van de al aangehaalde aparte entree voor het praktijk gedeelte heeft de woning een centrale entree met hal, toiletgroep en de meterkast. Rechts van de hal bevindt zich de ruime living (ruim 45 m2) met een grote schuifpui richting het zonneterras (woning kent een geweldige bezonningsoriëntatie), daarnaast een semi-open keuken met de nodige inbouwapparatuur. Praktisch is ook bijkeuken en de wasruimte die in feite achter de garage zijn gelegen. Uiteraard een prima plek voor de c.v.ketel en de wasmachine aansluiting.

Links van de hal het slaapgedeelte en de praktijkruimte.
De hoofdslaapkamer heeft een eigen toegang tot de badkamer. Deze kent een douche, ligbad en een badkamermeubel met twee inbouwwastafels. De badkamer is ook vanuit de gang bereikbaar handig zeker wanneer de praktijkruimte in een of meerdere slaapkamers wordt opgedeeld.

Kantoorruimte (3,58 x 3,35 meter) en de praktijkruimte van 4,26 x 7,48 meter inclusief en entree mogelijk te transformeren tot 1 of 2 slaapkamers.

Deze zijde van de Dorpsstraat is in feite gelegen op de dijk, dat is bij deze woning goed merkbaar. De lager gelegen tuin die middels een buitentrap vanaf het terras bereikbaar is. Door het dijktalud beschikt de woning deels over een souterrain. Hier vindt u nu de nodige bergruimte, altijd handig met zo’n grote tuin. Te benoemen blijven dan over de garage en de zolder. De garage is 2.70 x 5,91 groot en deze ruimte beschikt over een kap die in feite vandaar over de hele woning doorloopt. Op termijn zou nog een gekeken kunnen worden of deze ruimte niet op de een of andere manier bij de woning getrokken kan worden. Dit moment zou samen kunnen vallen met het aanbrengen van zonnepanelen omdat de bezonningsoriëntatie van de kap zich daarvoor prima leent.

De woning heeft nu een verblijfsoppervlakte van 148 m2.

Tenslotte nog wat andere kenmerken;
• Kozijnen zijn van hardhout en uitgerust met dubbelglas
• Marmeren vloer op vrijwel de gehele begane grond en welke is voorzien van vloerverwarming
• Naast de praktijkruimte is er ook een zogenaamde “achterom”

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1987

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

835 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

1062 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Schuifpui, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Zonneterras

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige omgeving. Dichtbij natuur/Nieuwkoopse plas/veel mogelijkheden om te recreëren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's