Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ORPHEUSLAAN 13 te Nieuwegein

Prettige gelegen en keurig afgewerkte tussenwoning met zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten. De woning is gesitueerd in de groene en kindvriendelijke wijk Zuilenstein. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Diverse voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabije omgeving. Bouwjaar 1978. Inhoud ca 350 m3. Woonoppervlakte ca 100 m2 en perceeloppervlakte 144 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast, bergkast en modern vrijhangend toilet. Via de hal is de praktische aangebouwde berging bereikbaar. Ruime en lichte woonkamer welke gelegen is aan de achterzijde van de woning en daardoor tuingericht. Neutrale half open keuken voorzien van diverse opbergmogelijkheden. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in een lichte kleurstelling uitgevoerd.

Tuin:
Goed aangelegde en zeer zonnige gelegen achtertuin. De tuin biedt naast zijn zonnige ligging (ZW) tevens veel privacy. In de tuin bevindt zich een 2de zeer riante berging met overkapping.

1ste Verdieping:
Overloop met toegang tot een 2-tal ruime slaapkamers. Moderne en verzorgde badkamer voorzien van douchecabine, vaste wastafel met meubel, 2de toilet, verlaagd plafond met inbouwspots en raam. Op de verdieping ligt een goede laminaatvloer.

2e verdieping:
Voorzolder met diverse bergruimte, wasmachineaansluiting alsmede de opstelplaats voor de cv combiketel (Nefit 2008). Goede zolderslaapkamer welke is voorzien van laminaatvloer. De verdieping beschikt over een goede praktische vliering.

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Aanvaarding in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

55 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's