Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim, licht, goed onderhouden en net afgewerkt drie (voormalig vier) kamer appartement gelegen op de tiende verdieping in het laatste complex Dreefzicht I op de Jisperveldstraat.

Omgeving:
Dit keurige appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Amsterdam Noord. Er zijn diverse scholen, winkels (winkelcentrum Boven ’t IJ en Waterlandplein op loopafstand) en uitvalswegen in de nabije omgeving en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend, binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 of bent u in het centrum van Amsterdam middels de pont achter het centraal station of de IJ-tunnel. Tevens zijn er voldoende opstappunten voor het openbaar vervoer op loopafstand. In de Toekomst zal de bereikbaarheid worden uitgebreid met de komst van de Noord/Zuidlijn.

Indeling:
Begane grond;
Keurige centrale toegang met bellentableau, trappenhuis en lift.

Tiende verdieping;
U komt binnen ineen hal met meterkast en toilet die u toegang geeft tot de zeer ruime en lichte woonkamer met halfopen keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok met gootsteen en geiser voor warm water. De lichte en ruime woonkamer geeft toegang tot het royale balkon op het zuiden waar u heerlijk van de zon en het vrije uitzicht kan genieten. Via een hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar, waarvan 1 aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers, die weer eenvoudig te realiseren zijn) van de woning en de andere aan de voorzijde. De nette badkamer beschikt over een ruime douche met wastafel en een wasmachine aansluiting. Op de begane grond bevind zich nog een individuele (fietsen-)berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Woonoppervlakte ca.85 m²;
- Lidmaatschapsrecht is verpandbaar
- De woning is deels voorzien van dubbelglas;
- Woning wordt verwarmd door blokverwarming;
- Woning beschikt over twee (voormalig drie) slaapkamers;
- Vrij parkeren voor de deur;
- De servicekosten bedragen €205,- per maand. Dit is incl. een voorschot op de
stookkosten, de onderhoudsreserve, het schoonhouden van de algemene ruimtes, het (groot)onderhoud, de opstalverzekering, de erfpachtcanon en de onroerende zakenbelasting.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960-1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

260 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's