Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Louis van Gasterenstraat 188 te Hengelo

Starters en kopers die op zoek zijn naar een kant en klare woning opgelet:

Wilt u wonen in een dynamische kinderrijke en levende woonomgeving (Hasseler Es) met volop openbaar groen en alle noodzakelijke voorzieningen in de directe nabijheid ? Dan is deze HALFVRIJSTAANDE EENGEZINSWONING een absolute must om te bekijken.

Het geheel verkeert bouwkundig in goede staat, heeft de beschikking over 4 slaapkamers, een moderne inbouwkeuken, nette badkamer en biedt u als bewoner aan de voorzijde een vrij uitzicht op het voorgelegen hofje met parkeervoorziening. Dat alles maakt wonen aan de Louis van Gasterenstraat 188 zo bijzonder! We zien u graag bij de woning voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en vaste trapopgang naar de 1e verdieping, keuken en de woonkamer.

De woonkamer is ruim en tuingericht, beschikt over een werkkast onder de trap en meet een oppervlakte van circa 30 m². Als vloerafwerking een laminaatvloer in lichte kleurstelling. Via een enkele tuindeur is er directe toegang tot de achtertuin.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en geeft uitzicht op de voorgelegen Louis van Gasterenstraat. In de keuken is een L-vormige moderne inbouwkeuken geplaatst met houten aanrechtblad waarin verwerkt een enkele spoelbak. U heeft de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat incl. 2 elektrische pitjes en een RVS afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 13,5, 12,5 en 9,5 m² en zijn allemaal afgewerkt met een laminaatvloer. De masterbedroom beschikt daarnaast ook over een tv-aansluiting.

De moderne, in lichte kleurstelling geheel betegelde badkamer is voorzien van douchegelegenheid, hangend toilet met ingebouwde spoeling, een wastafelmeubel, designradiator en extra kastruimte. Ventilatie kan zowel op natuurlijke (via een raam) als mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolder met overloop en opstelplaats voor de Cv-ketel. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Daarnaast een vierde royale slaapkamer van circa 17 m², welke aan de voorzijde voorzien is van een groot dakvenster.

Tuin, overkapping en berging:
De tuin is gesitueerd op het noordoosten en aangelegd met meerdere terrassen, borders met beplanting en een groot gazon. Achter in de tuin een stenen berging met daaraan vastgebouwd een houten overkapping/zitgelegenheid met elektra aansluiting. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin van het voorjaar tot het najaar.

Parkeervoorzieningen:
U heeft ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden in de parkeerhavens aan de openbare weg aan de voorzijde van de woning.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1986, de perceeloppervlakte bedraagt 182 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 375 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

375 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

182 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

182 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's