Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen als een vorst zonder directe voor- en achterburen…

Dat kan in deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning aan de Koningin Wilhelminalaan in Castricum.
De woning ligt aan een van de mooiste lanen van het dorp, midden in het centrum en op loopafstand van winkelcentrum Geesterduin en het NS-station. De duinen en het strand zijn op de fiets binnen 15 minuten bereikbaar.

Indeling: Entree met meterkast, gang met een kleine kelder en vergroot toilet met urinoir en fonteintje. De zonnige woonkamer is voorzien van een erker, een inbouw gashaard en een eiken parketvloer. De openslaande deuren leiden naar de fraai aangelegde tuin op het zuiden.
De halfopen keuken is voorzien van een 5 pits gaskookstel inclusief wokbrander, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een afzuigkap.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan de grootste liggend op het zuiden met een balkon met gegalvaniseerd hek. De balkondeuren met warmtewerend glas en een wastafel maken het een heerlijke kamer van maar liefst 4 x 4 meter. Zittend op de brede vensterbank in de voorslaapkamer geniet je van het mooie uitzicht.
De uitgebouwde badkamer is naast het diepe ligbad, de aparte douche, het tweede toilet en de wastafel ook voorzien van elektrische vloer- en spiegelverwarming.
Via de vaste trap kom je op de zolderverdieping waar op de ruime voorzolder aansluitingen zijn voor de wasmachine en droger. Netjes afgesloten in een inbouwkast hangt de cv-ketel. Door de grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woning zijn er twee (slaap)kamers gecreëerd.

De weelderige achtertuin, gelegen op het zuiden, biedt verschillende (vlonder)terrassen met de hele dag zon. Voor wie liever in de schaduw vertoeft: over de gehele breedte van de woning hangt een elektrisch zonnescherm. Ook zijn er elektrapunten met sfeervolle verlichting en een buitenkraan aanwezig. De achtertuin biedt mogelijkheid tot uitbouwen.
De stenen berging die enig onderhoud nodig heeft, is voorzien van elektra, een gasaansluiting en water, eventueel voor een wasmachine en tweede koelkast. Door de poort en via de steeg kun je met de fiets of scooter aan de voorzijde van de Koningin Wilhelminalaan komen.


Bijzonderheden:
Centraal in het dorp gelegen.
Geen directe voor- en achterburen.
Vergroot toilet met apart urinoir.
Badkamer met ligbad, vloerverwarming en verwarmde spiegel.
Grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is, naast een balkon met elektrapunt, voorzien van warmtewerend isolatieglas.
De nieuwe houten binnendeuren hebben glas-in-lood ramen.
De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm.
Vlonderterrassen van bankiraihout.
Naast de voordeur zijn een kraan en elektrapunten geplaatst.
In 1997 zijn de voor- en achtergevel gezandstraald, gevoegd en geïmpregneerd.
Inhoud circa 325 m3
Woonoppervlak circa 106 m2
Perceeloppervlakte 161 m2
BouwTechnorapport beschikbaar

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1951

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

102 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's