Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een brede en groene bomenlaan met groenstrook ligt deze RUIME GEZINSWONING met UITGEBOUWDE WOONKAMER, zonnige achtertuin op het Westen en een comfortabele indeling. Deze woning is gelegen in de geliefde, ruimtelijk opgezette wijk Het Mos met aan de achterzijde een speelveldje, op korte afstand van recreatieplas De Rietplas en voorzieningen zoals scholen en winkels.

De begane grond heeft een ruimtelijke indeling met aan de voorzijde de sfeervolle woonkeuken. Deze beschikt over een complete keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte voor een groter formaat eettafel. De speelse raampartijen bieden voldoende lichtinval en direct contact met de groene woonomgeving. Naast de woonkeuken bevindt zich nog de praktische, ruime trapkast.

De woonkamer is door de uitbouw bijna 32 m2 groot en biedt voldoende mogelijkheden om deze goed in te delen. De raampartijen zorgen ook hier voor een mooie lichtinval en middels de tuindeur heeft u toegang tot de zonnige achtertuin met berging en een achterom. Aan de achterzijde ligt een leuk speelveldje voor de kleintjes. De begane grond is in de hal uitgerust met een moderne vloertegel in combinatie met een warme eiken lamelparketvloer in woonkamer en woonkeuken.

De ruime eerste verdieping is eveneens mooi ingedeeld. Hier treft u de ruime master bedroom aan die, indien gewenst, op te splitsen is in twee slaapkamers. Naast deze ruime kamer is aan de voorzijde nog een slaapkamer aanwezig die zich naast de keurige badkamer bevindt. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine, aansluiting voor tweede w.c. en een wastafel. De ruime overloop biedt de mogelijkheid om een vaste kast te plaatsen!

Op de tweede verdieping is een mooie slaapkamer gerealiseerd van 17m2 en de voorzolder met opstelplaats voor de wasapparatuur en de c.v.-ketel.

Deze fraaie en complete woning is gesitueerd in een geliefd gedeelte van woonwijk Het Mos met basisscholen, uitvalswegen en natuurlijk recreatieplas De Rietplas op korte afstand. Wilt u boodschappen doen of maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Geen probleem, winkelcentrum Castellum met haar NS-station bevindt zich op korte afstand van de woning.

Bouwjaar 2001.
Vloeroppervlak: 132 m2.
Inhoud ca. 432 m3.
Perceeloppervlakte: 144 m2.


INDELING:

Begane grond:
Voortuin, entree, ruime hal, toiletruimte met fonteintje, vaste kast, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer voorzien van uitbouw met tuindeur, trapkast en doorgang naar woonkeuken. De keuken is opgesteld in een L-vorm en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, vernieuwde vaatwasser, koelkast met 3 vrieslades, oven, RVS afzuigschouw, spoelbak en voldoende kastruimte.

Keurig bestraatte achtertuin op het Westen met houten berging, buitenkraan, achterom en ligging aan leuk speelveldje voor de kleintjes.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met mogelijkheid realiseren vaste kastenwand, toegang tot twee slaapkamers 21 m2 en 8 m2 waarbij de mogelijkheid aanwezig is om de master bedroom te splitsen in twee slaapkamers.

De licht betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douchecabine en aansluiting voor tweede w.c.. Door het raamkozijn heeft ook de badkamer een mooie lichtinval.

Tweede verdieping:
Optimaal ingedeelde slaapkamer van 17 m2, voorzolder met opstelplaats wasmachine en droger, Intergas c.v.-ketel, ventilatiebox.

Bijzonderheden:
-Gesitueerd aan fraaie groene laan;
-Speelplek voor de kleintjes aan achterzijde van de woning;
-Uitgebouwde woonkamer;
-Warme eiken lamelparketvloer in woonkamer en keuken;
-Mooie ruimtelijke indeling;
-Zonligging op het Westen;
-Mogelijkheid tot realiseren extra slaapkamer eerste verdieping;
-Optimaal ingedeelde derde slaapkamer op verdieping;
-Op loopafstand van basisscholen, NS Station en winkelcentrum
-Genieten van Recreatieplas De Rietplas;
-Nabij uitvalswegen richting Utrecht A-12 en A-27.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Jaarlijkse buurtbbq

 

Ruim opgezet

 

Wandelgebieden dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's