Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke vrijstaande woning met heel veel mogelijkheden(!)
Deze woning met ook een bedrijfsbestemming heeft namelijk door het voormalig timmerbedrijf een ruime werkplaats. Daarnaast heeft de woning een ruim oprijpad naar de aangebouwde stenen garage van 28 m² met ook een bergzolder van 15 m². Dus u kunt zich volop uitleven in de mogelijkheden(!)

Via de ruime voortuin komt u bij de entree van de woning. De ruime hal heeft een toilet, een doucheruimte en een kastruimte. In de dichte keuken bevindt zich ook de wasruimte. Er is een voorkamer die nu als werkruimte gebruikt wordt en in de woonkamer heeft u een zitgedeelte en een achterkamer met open haard.

Via de hal komt u in de zeer ruime werkruimte van 50 m² met ook een zolderruimte van 50 m². Deze ruimte is voor allerlei doeleinden te gebruiken.

U kunt heerlijk van de zon genieten in de voor en of achtertuin op het zuiden.

Op de verdieping met bergruimte treft u drie slaapkamers aan. De slaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar het balkon.

U kunt dan ook nog eens wonen onder de rook van de culturele hoofdstad van Europa in een sfeervolle karakteristieke rustige woonomgeving. Het dorp heeft een prachtige historische kern en daardoor een beschermd dorpsgezicht. Met als extra markeringspunten het Poptaslot, het gasthuis en de kerk. U kunt zich ook begeven in de oudste kroeg van Friesland en in het landschap treft u de beeldbepalende molen. De uitbreiding van de haven zorgt er voor dat u met de boot Marsum weer kunt bereiken. Verder loopt u zo naar de basisschool, een gezondheidscentrum, de slager, een bakkerswinkel en het tuincentrum. De groenteman en de kaasbus doen ook wekelijks het dorp aan. U bent ook op de fiets zo in het bruisende stadscentrum van Leeuwarden.

Kortom, Marsum is een dorp waar dynamiek in zit, waar het zowel goed wonen als goed recreëren is!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Ik heb hier met veel plezier bijna 30 jaar gewoond.Het is heerlijk om -s-morgens met een bakje koffie buiten te zitten lekker in het zonnetje.De omgeving heb ik altijd als prettig ervaren.Lieve buren die mij nu in deze moeilijke tijd erg veel geholpen hebben en altijd een luisterend oor hebben.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1925

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

730 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

312 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren.Groene omgeving en een kindvriendelijke buurt.

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Het is een vrijstaand huis met met ruimte er om heen

 

Een ruim huis met veel potentie!

 

Zeer grote schuur voor allerlei doeleinden

 

Gezellige straat

 

Wordt van alles in het dorp georganiseerd

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's