Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 296.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In woonwijk De Muur, op loopafstand van het grote park Schoneveld waar je heerlijk kunt wandelen maar ook waar de kleintjes voldoende speelmogelijkheden hebben, bieden wij u te koop aan deze UITGEBOUWDE HOEKWONING met rustige ligging in een autoluwe woonstraat. De woning heeft een fraaie architectuur met een klassieke uitstraling die nauw aansluit bij de overige woningen in deze geliefde woonwijk. Ook het Amsterdam-Rijnkanaal bevindt zich op korte afstand waar u kunt genieten van de voorbij komende plezierjachten en binnenschepen.

Bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De begane grond van deze woning heeft een ruime indeling waarbij de woonkamer bijna 30m2 groot is! Licht en ruimte staan centraal en door de uitbouw heeft u aan ruimte zeker geen gebrek. De woonkamer is 5.94 meter breed, een breedte die bij een eengezinswoning bijna niet voorkomt. Vanuit de woonkamer bereikt u de ruime achtertuin met veranda, houten berging en een achterom. Door de diepte van de tuin en de lage nokhoogte van de woning geniet u hier van vele uren zon!

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken die is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat met rvs-afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en inbouwspots. Er is voldoende ruimte aanwezig voor een groter formaat eettafel. Tevens is er een grote inloopkast aanwezig met aansluiting voor de wasapparatuur. De begane grond is uitgerust met laminaattegels.

Op de eerste verdieping bereikt u via de overloop de badkamer en de drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad annex douche, wastafelcombinatie en een dakraam. Aan de achterzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met een oppervlakte van 11 m2 , deze is eveneens voorzien van een dakraam. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers. De mogelijkheid bestaat om hier één grote kamer te realiseren. Vanaf de overloop is via de vlizotrap een bergzolder bereikbaar met voldoende opbergruimte. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

Deze karakteristieke woning blinkt uit in de ruimte op de begane grond en heeft een leuke en kindvriendelijke ligging. Nabij uitvalswegen en winkelcentrum Castellum met NS-station.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal, meterkast, trapopgang en toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje.

Toegang naar de uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde de rechte keukenopstelling en voldoende lichtinval door aanwezige raampartijen in de voorgevel. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en spots.

De royale woonkamer is tuingericht en heeft een mooie breedte van 5.94 meter en diepte van 4.90 meter. Ruime trapkast met opstelplaats voor de wasapparatuur.

Vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin voorzien van straatwerk, houten berging en een achterom.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met toegang naar de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelcombinatie, ligbad annex douche, radiatoren een dakraam.

Slaapkamer aan de achterzijde van de woning 11 m2 en twee slaapkamers aan de voorzijde van 6 en 8 m2. Van deze twee slaapkamers kan 1 kamer worden gemaakt. Eén slaapkamer beschikt over een dakkapel aan de voorzijde van de woning.

Deze eerste verdieping is geheel voorzien van een keurige laminaatvloer.

Extra bergruimte treft u aan op de bergzolder die bereikbaar is middels de vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN:BIJZONDERHEDEN:
- Fraaie architectuur;
- Ruim perceel van 144 m2!
- Uitgebouwde woonkamer;
- Nieuw bouwbesluit, hoge plafonds;
- Dakkapel aan voorzijde;
- Drie slaapkamers op eerste verdieping;
- Achtertuin met hele dag zon;
- Ruime woonkamer;
- Naast “Park Schonenveld”;
- GIW-garantie van toepassing;
- Kinderrijke woonomgeving;
- Gunstige ligging t.o.v. scholen en uitvalswegen;
- Woning voorzien van c.v.-gas (leaseketel E. 29,95 per maand).

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij park groen, scholen , opvang , fietstas 2018

 

Dichtbij park,nabij scholen,opvang centra, veel groen,aan water, houten fietsstad 2018! Zonnige grote tuin! Lekker koele woonkamer in de hete zomer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's