Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Modern, smaakvol ingericht en keurig afgewerkt 3-kamer appartement met zonnig BALKON (zuidoost) op de eerste verdieping. In de onderbouw van het complex is er een eigen PARKEERPLAATS en een afgesloten berging.

De 'Maroon', zoals het complex heet, ligt nabij het centrum van Amersfoort. Je bent binnen 5 minuten fietsen in het gezellige centrum waar elke week verschillende markten op de pleinen zijn. Ook het nieuwe winkel- en uitgaansgedeelte Eemplein ligt op 5 minuten fietsafstand. Het is een modern, in 2006 gerealiseerd complex, het is rolstoelvriendelijk en heeft twee liftinstallaties.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Moderne entree met schuifdeuren, brievenbussen, bellentableau, 2 liften en trapopgang. De entree tot het gebouw is slechts mogelijk met sleutel dan wel via de deurbel waarbij de deur via de videofoon installatie kan worden geopend.

Eerste verdieping:
Aangekomen op de eerste verdieping geeft de portiek toegang aan 4 appartementen. De deur rechts van de lift is voor het hierbij aangeboden appartement. Bij binnenkomst komt u in een hal waaraan alle vertrekken liggen. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige en vrij gelegen balkon met bergkast. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron en wasemkap. Terug naar de hal vinden we twee ruime slaapkamers. Vanuit de grootste kamer is het balkon ook toegankelijk. Beide kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Tegenover de grootste kamer dus eveneens vanuit de hal bereikbaar een badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet met fonteintje. Naast het toilet is een praktische bergruimte met CV-opstelling en wasmachineaansluiting.

In de onder het gebouw gelegen parkeergarage bevinden zich de bij het appartement behorende parkeerplaats en een separate berging.

De degelijke VvE heeft een goede financiële basis, de maandelijkse servicekosten bedragen €126,06

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's