Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 139.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Huizum-West is een populaire woonwijk. Het is een rustige en kindvriendelijk wijk met veel voorzieningen zoals scholen, speelplaatsen en sportvoorzieningen. Door de zeer gunstige ligging, bent u dichtbij het station en de gezellige binnenstad.

In de Schilderswijk ligt de Jan Lievenstraat. Een kenmerkende straat met mooie jaren '30 woningen.
Deze keurige tussenwoning is goed onderhouden en voorzien van dubbele beglazing, ideaal voor starters of jonge gezinnen. Loopt u even mee?

De voortuin is gericht op het zuiden. Hier kunt u even heerlijk zitten en genieten van de zon. Via de entree komt u in de hal met trapopgang. Rechts treft u de lichte woonkamer met erker, voorzien van zonwering. Het is een gezellige ruimte met houten balkenplafond en sfeerhaard. De open keuken heeft diverse inbouwapparatuur. Door de grote openslaande terrasdeuren is er veel daglicht in de keuken en de eethoek. De bijkeuken biedt genoeg ruimte voor uw wasmachine, droger en eventueel een extra koelkast of vriezer. Hier hangt ook de CV: AWB uit 2002. Via de bijkeuken komt u ook bij het toilet.

De keurige en diepe achtertuin op het noorden biedt ruimte voor verschillende zitplekjes, zowel in de zon als in de schaduw. In de stenen berging kunt uw fietsen makkelijk kwijt.

Op de 1e verdieping vindt u twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is de grootste van de twee. Deze kan eventueel opgesplitst worden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een inbouwkast. De badkamer is keurig en praktisch het heeft een douche, wastafel, designradiator en is voorzien van mechanische ventilatie.

Via een vaste trap komt u op de zolder met twee dakramen. Deze keurige computerkamer kan eventueel ingericht worden als slaapkamer.

Kortom, een prachtige tussenwoning in de gewilde wijk Huizum. Kom kijken, wij leiden u graag rond!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

288 m³

Woonoppervlakte

81 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Dichtbij Centrum Leeuwarden

 

Centraal Station Leeuwarden om de hoek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's