Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een mooie locatie gelegen een ruime tussenwoning met zonnige tuin op het zuiden.
Het geheel heeft een gunstige ligging, voldoende parkeergelegenheid, in een kindvriendelijke wijk met een speeltuin voor het huis en nabij een winkelcentrum en uitvalswegen.

INDELING: o.a. uitgebouwde entree, toilet (hangend), open keuken, ruime tuingerichte woonkamer met laminaatvloer en openslaande tuindeuren naar de op het zuiden gelegen achtertuin met sfeervolle overkapping. Op de verdieping een ruime overloop, 2 ruime slaapkamers (op eenvoudige wijze is de oorspronkelijke 3e slaapkamer weer te realiseren) en een badkamer met 2e toilet, ligbad en wastafel. De 2e verdieping, waar zich de 3e slaapkamer en een ruime zolderberging bevindt, is bereikbaar middels een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor het creëren van (een) extra kamer(s).

INFO: verwarming en warm water middels een cv combi-ketel (2005), in 2008 is hal/entree uitgebouwd en is de woning tevens voorzien van onderhoudsvrije geïsoleerde gevelbeplating (Keralit).

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 14 jaar genoten van de pollux 6, Hoogeveen. Wij hebben hier met plezier gewoond en 2 kinderen hier groot gebracht. Reden dat wij weggaan is omdat wij graag een jaren 30 woning willen in het centrum. De ligging van de pollux 6 is aan de buitenste rand van Hoogeveen met een vrij uitzicht op het speeltuin en het kanaal. De woning is ruim /groot veel woonruimte voor een nette prijs. Parkeer gelegenheid ruim voldoende. Winkelcentrum is vlakbij(lidl, coop, primera ENZ)”

 

Anoniem aan het woord

“Als je een hond hebt kun je die uitlaten op de dijk. Je hoeft alleen maar de straat uit te lopen. Ook een rustige straat. Met veel liefde zijn er verbouwingen geweest.”

 

Anoniem aan het woord

“Als je een hond hebt is het een ideale omgeving om hem uit te laten. De straat uit en je bent op de dijk waar je langs het kanaal kilometers kan lopen. Het huis is met heel veel liefde verbouwd!! Staat in een rustige omgeving”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

458 m³

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

148 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Ruime woning

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Gezellige buren

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Vriendelijke buurt

 

Snel op de snelweg

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's