Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Egelstraat 2 te Hengelo (O)

Uiterst royale helft van een geschakeld woonhuis met zeer ruime garage (22 m²), uitgebouwde woonkeuken, maar liefst 5 slaapkamers, vernieuwde badkamer en een zonnige tuin op het zuiden.
De woning is gelegen op een fraaie, kindvriendelijke en door groen omgeven locatie in de geliefde woonwijk ‘Roershoek’.

Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast (incl. glasvezel aansluiting), toilet (hangend met ingebouwde spoeling) en fontein, open trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de living.

De L-vormige living van maar liefst 30 m² biedt u als bewoner volop licht, ruimte, sfeer en gezelligheid. De living is voorzien van een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. Grote raampartijen in zowel de voor- en zijgevel zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van het aanwezige daglicht.

Vast aan de living vinden we de woonkeuken (uitgebouwd) van circa 25 m² welke voorzien is van een inbouwkeuken in lichte kleurstelling, voorzien van de navolgende 'inbouw' apparatuur: 4 pits elektrische kookplaat, RVS afzuigschouw, losse combimagnetron, vaatwasmachine en een koelkast. Het geheel is uitermate geschikt voor het plaatsen van een royale eettafel en biedt via de tuindeuren zicht op de achtergelegen tuin. Kortom, uw ultieme leefkeuken met maximaal woongenot....

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken van circa 6,5 m² met aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. De bijkeuken dient tevens als achterportaal.

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer en een drietal ruime slaapkamers. De slaapkamers meten respectievelijk 13,5, 13 en 10 m². Allen zijn voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

De badkamer is luxe afgewerkt waarbij gebruikscomfort voorop staat. Als sanitair heeft u de beschikking over een hangend toilet, wastafelmeubel en een royale douchehoek. Het geheel is keurig en strak afgewerkt en betegeld in een chique zwart/wit kleurstelling. Ventilatie kan zowel natuurlijk wijze (via een raam) als mechanisch.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap. U treft hier een tweetal extra slaap-/ hobby- of werkkamers aan van circa 11 en 7 m² (afmetingen zijn gecorrigeerd o.b.v. de 1,5 meter lijn). In het midden van deze verdieping de overloop met onder meer stookruimte.

Tuin en garage:
De verzorgde en zonnige tuin is aangelegd met sierbestrating, gazon, borders met vaste beplanting en zitgelegenheid. De tuin biedt u naast volop zon eventueel ook de nodige schaduw.... Met recht mogen we spreken van een tuin met volop privacy! De garage meet inpandig 6,80 (lang) bij 3,30 (breed) en is voorzien van elektra aansluiting.

Parkeervoorzieningen:
U kunt uw auto’s parkeren op de eigen oprit voor de garage en tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen aan de openbare weg.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1992, de perceeloppervlakte bedraagt 283 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 477 m³ (exclusief garage). De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een CR Remeha Calenta HR Cv-combiketel en een Remeha Aqua boiler (beiden lease). Het woonhuis ligt in een groene rustige woonomgeving, met kinderspeelvoorzieningen, supermarkt, wijkwinkelcentrum, scholen etc. op geringe afstand.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben altijd met veel plezier gewoond aan de Egelstraat 2 te Hengelo. Een huis gebouwd waar onze ideeën in verwerkt zitten en naderhand met een aantal verbouwingen verder uitgebreid o.a. kamer vergroot met schuifpui naar de tuin, vloerverwarming, een luxe badkamer met vloerverwarming met een uitstekende warm water voorziening en twee extra kamer op de zolder. Daarnaast zijn op de bovenverdieping alle openslaande ramen voorzien van draai kiep ramen. Het huis is voorzien van glasvezel en kabel, daarnaast zijn alle kamers zijn voorzien van tv en of een internet aansluiting. Nu de kinderen hun eigen plek hebben gevonden is het huis te groot geworden en hebben we besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in het eetgedeelte te zitten met een schuifpui naar de tuin. Heerlijk in de mindere weer periode en genieten in de zomer, dan wordt de tuin onderdeel van het woongenot. Hier hebben we iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!”

 

Anoniem aan het woord

“Dit is mijn ouderlijk huis. Altijd erg fijn kunnen wonen. Groot huis met een fijne tuin, waar je zomers heerlijk kunt zitten!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

477 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

283 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buurt, met jaarlijks een straatfeest (ook voor vertier voor de kinderen wordt gezorgd). Daarnaast jaarlijks gezamenlijk het afsluiten van het jaar , voor degenen die dit willen. En natuurlijk het jaarlijkse wijkfeest meedoen met het volleybal

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: