Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zevenhoven, Stationsweg 4

Een buitenkans, deze tweekapper met garage op 290 m2 eigen grond in dit dorp, onderdeel van de gemeente Nieuwkoop. Wel een buitenkans voor mensen die staan te popelen van hun nieuwe woning en tuin een paleisje te maken, want dat er aan deze woning en tuin wat moet gebeuren is duidelijk, de potentie om er een droomhuis van te maken is ook duidelijk.

Zevenhoven is zelf een gezellig dorp, met een basis school en nog wat voorzieningen die horen bij een dorp en uiteraard een bruisend verenigingsleven. Vanuit de woning aan de Stationsweg steekt u deze weg zo over naar de winterharde tennisbanen en de voetbalvelden. Omdat Zevenhoven centraal in het Groene Hart ligt zijn de grote steden snel bereikbaar. Net als Schiphol en Aalsmeer. Je ziet dan ook dat inwoners van Zevenhoven juist die combinatie (landelijk wonen met de randstad er om heen) zo aantrekkelijk vinden. Ook het prijsniveau is hier een stuk aantrekkelijker dan in de grote steden in diezelfde Randstad.

Terug naar de woning. We lopen de indeling even met u door en staan daarbij stil bij de belangrijkste kenmerken. Gebouwd in 1976. De woning kent een entree aan de zijkant. De tuin opzij is ruim maar door een grote haag ontbreekt nu het zicht op een groen dijktalud en lijkt de tuin kleiner dan deze in werkelijkheid is. Hal met de trapopgang naar de slaapverdieping, een toilet, de meterkast.
De eenvoudige keuken en de eethoek bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Er is een aluminium schuifpui richting tuin. In feite is er sprake van een Z-vormige opbouw van de begane grond waardoor de zithoek zich aan de voorzijde bevindt. Deze beschikt over een openhaard. De vloer van de begane grond is voorzien van plavuizen welke is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping
Op de slaapetage een vrij bekende indeling met een hoofdslaapkamer (15 m2) met doorgang naar de badkamer. De badkamer is ruim, gedateerd qua afwerking maar de potentie is zeker aanwezig. In de badkamer vindt u een toilet, een ligbad met douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Verder
2 andere slaapkamers (10 m2) allebei met een dubbele kast.

2e verdieping
Hier wordt nog eens duidelijk dat er sprake is van een ruime woning. Komt mede door de hoge kap en de dakkapel aan de achterzijde. Er is sprake van een voorzolder met een aparte ruimte voor de cv-ketel. Dan natuurlijk de zolderkamer zelf met de al genoemde dakkapel en een extra bergruimte.

Tuin
De tuin is gelegen op het noordwesten en is aan een opfris beurt toe. De kans dat de haag naar de buren in die opfrisbeurt zal verdwijnen is een zekerheid omdat die niet fraai is en veel ruimte vraagt. Achter in de tuin staat schuin geplaatst de garage (6,63 x 3,00 meter). Die garage is bereikbaar via de Hertog Albrechtstraat. Omdat het de laatste woning in de rij is kan je bij de juiste tuininrichting optimaal profiteren van de groenzone op het dijktalud.

Samengevat
Een geweldige tweekapper met veel potentie voor wie de handen uit de mouwen wil steken en graag een eigen invulling wil geven aan huis en tuin.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

290 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's