Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de wijk Het Waterkwartier treft u de dit volledig gemoderniseerde, instapklare appartement. Het appartement is voorzien van een zeer royale woonkamer, een moderne keuken en badkamer, een slaapkamer, werkkamer, een balkon en een inpandige berging. De woning ligt in een groene omgeving met zowel aan de voor-en achterzijde een vrij uitzicht. Tevens zijn faciliteiten als een supermarkt, scholen, gezondheidszorg en openbaar vervoer op loopafstand gelegen. De binnenstad van Zutphen bevindt zich op 5 minuten fietsen.

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier 9 jaar met veel plezier gewoond. Een heerlijk en goed opgeknapt 3 (voorheen 4) kamer appartement met een zeer ruime woonkamer. Ideale zonligging waar je ‘s ochtends aan de voorzijde van het huis lekker kunt zitten met een kop koffie en na een dag hard werken aan de achterzijde op het balkon nog kunt genieten van de avondzon. Een rustig appartementencomplex in een vriendelijke buurt.”

Indeling
Begane grond
De gezamenlijke entree met trappenhuis geeft toegang tot de galerij van de tweede verdieping. Rondom het appartementencomplex bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.

Woonverdieping
U komt het appartement binnen in de gang welke toegang biedt tot de hal. Aan de hal grenzen alle vertrekken van het appartement. Het appartement is voorzien van een mooie, nieuwe laminaatvloer (2017) en strak gestucte wanden. Aan de voorzijde bevindt zich een werkkamer. Hier tegenover is de separate keuken gelegen. De moderne keuken is in wandopstelling geplaatst en beschikt over een PVC vloer. De keuken is voorzien van kasten in een lichte tint, een kunststof aanrechtblad, een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en een een gaskookplaat met afzuigkap. Middels een deur heeft u vanuit de keuken toegang tot een vaste kast met witgoedaansluitingen.

De royale woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en een lange eettafel. In de kamer is een sfeervolle, warme bio-ethanol haard aanwezig. Tevens beschikt de ruimte over vaste kasten en biedt een loopdeur toegang tot het balkon.

De slaapkamer is ca. 12 m2 en beschikt over een vaste kast. Middels een grote raampartij geniet de slaapkamer van veel natuurlijke lichtinval.

De keurige badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een wastafel met houten meubel, en een inloopdouche met douchewand. Naast de badkamer bevindt zich een moderne separate toiletruimte met een wandcloset.

Exterieur
Het balkon is gelegen op het westen en voorzien van een zonnescherm (over de gehele breedte van de woonkamer). Hier kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon met zicht op de torens van de binnenstad.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“s' Ochtends beginnen met een kopje koffie in het zonnetje voor het huis en na het werken heerlijk relaxen in de zon op het balkon. Aan beide kanten van het huis heb je vrij uitzicht met veel groen. Geen mooi weer? Dan kun je in dit appartement goed vertoeven in de zeer ruime woonkamer met een sfeervolle bio-ethanol haard. Het gehele appartement is volledig gemoderniseerd. Het appartementencomplex is een complex waar de buren elkaar vriendelijk gedag zeggen en elkaar helpen als het nodig is. Kortom, erg prettig wonen in een mooi appartement en een fijne buurt!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

232 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Volledig gemoderniseerd

 

Instapklaar

 

Ruime woonkamer

 

Balkon waar je kunt genieten van de middag- en avondzon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's