Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai gelegen, verrassend ruime eengezinswoning met berging en tuin op het zuiden. De woning ligt vlak bij het centrum van Terborg, op loopafstand van winkels, scholen en het NS-station. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een hofje waar kinderen kunnen spelen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toiletruimte met fontein, tuingerichte woonkamer v.v. laminaat vloer, trapkast en openslaande tuindeuren, open keuken (2008) voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en een combi oven/magnetron. De woonkamer is tuingericht en heeft een laminaat vloer, een trapkast en openslaande tuindeuren.
1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan een zeer ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde van het huis bevinden zich de andere twee kamers, waarvan één kamer is voorzien van openslaande deuren met een Frans balkon. De luxe, moderne badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.
2e Verdieping: middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met de mogelijkheid voor een extra kamer. Op deze verdieping bevinden zich ook de centrale afzuiging, CV ketel met aquapower en aansluiting voor de wasmachine.

Nadere omschrijving:
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel-glas. In 2011 is de woning voorzien van een nieuwe, moderne badkamer en is er een nieuwe CV ketel geplaatst. Naast drie slaapkamers op de eerste verdieping biedt de zolder mogelijkheden voor een 4e slaapkamer.

De achtertuin is gericht op het zuiden en middels een achterom te bereiken. In de lengte van de tuin is een berging geplaatst.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995
- Inhoud circa 411 m³
- Perceeloppervlak 96 m²
- Airconditioning in de woonkamer (AC warmtepomp)
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Rondom voorzien van rolluiken
- Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

411 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

96 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's