Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 162.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen aan een autoluwe straat en met een speelweide aan de overkant, biedt Van den Ouden Makelaardij u deze goed onderhouden en vanaf 2006 geheel gerenoveerde gezinswoning aan. Het object Scaldisstraat 12 te Scherpenisse is o.a. voorzien van een woonkamer (met open keuken en aangrenzende veranda), drie ruim opgezette slaapkamers (meerdere mogelijk) en een onderhoudsarme voor-/achtertuin. Deze woning is met recht ‘instapklaar’ te noemen.

Het dorp Scherpenisse met o.a. diverse bassischolen en diverse goed aangeschreven restaurants, wordt bijna in zijn geheel omringt door polderlandschap. Daarnaast is op enkele minuten afstand het Nationaal park de Oosterschelde gelegen. Voor de dagelijkste boodschappen gaat u naar Sint-Maartensdijk wat op ca. 5 minuten verwijderd is van het dorp.

Let op! Optioneel is er een garagebox bij deze woning te koop. Deze garage is op loopafstand van het object gelegen.

Indeling:
U betreedt de woning via de entree/hal. Jassen en dassen, hoeden, mutsen en andere kledingstukken kunt u kwijt aan de kapstok. In de hal vindt u een meterkast (8 groepen – dubbel tariefmeter) en een radiator. Vanuit deze ruimte loopt u door naar het woongedeelte en/of de bijkeuken annex inpandige berging.

Keuken/woonkamer.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. In deze ruimte treft u het in een hoekopstelling geplaatste keukenblok aan. Deze opstelling is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat en een oven (2015). De keuken staat in een open verbinding met de tuingerichte woonkamer die over een trapkast, radiator en een tuindeur beschikt.

Bijkeuken/inpandige ruimte.
Deze ruimte is zowel van binnen als buiten bereikbaar. Het is een ideale ruimte voor het plaatsen van o.a. uw witgoedapparatuur en/of uw proviandkast(en).

Verder is er op de begane grond een tussenhal gelegen. In deze ruimte treft u de trapopgang naar de 1e verdieping en de toiletruimte aan. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een mechanische ventilatie, fonteintje en closet.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping van de woning, aan de overloop, bevinden zich drie ruim opgezette slaapkamers die allen voorzien zijn van een radiator en een rolluik. Afmetingen slaapkamers: (1) 4.23x2.80 (2) 4.23x2.80 (3) 3.23x1.97.

Ook is er op de eerste verdieping een badkamer (2.50x1.97) aanwezig. Deze geheel betegelde en in 2006 gerenoveerde badkamer is voorzien van een mechanische ventilatie, een designradiator, een 2e toilet, badmeubel (met wastafel) en een ligbad.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap krijgt u toegang tot de geheel bevloerde bergzolder met stahoogte. Deze ruime verdieping is o.a. voorzien van een laminaatvloer, een dakraam (2012) en de Cv-opstelling (bouwjaar: 2016).

Algemeen:
In de tuin, die de woning aan voor- en achterzijde omsluit, is het heerlijk toeven. Hij is in 2006 onderhoudsvriendelijk ingericht maar ademt desondanks een bijzonder gastvrije, warme sfeer. Op het terras achter de woning (ligging: zuidoost) geniet u volop van de zon. Wilt u liever uit de zon zitten dan is het door de fraai aangebouwde veranda ook goed toeven. De achtertuin is verder voorzien van een vrije achterom en een buitenberging.

Garage (optioneel):
Op loopafstand van het object is er een uit steen opgetrokken garage gelegen. Deze garage is voorzien van een betonvloer en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Bijzonderheden:
• De woning is vanaf 2006 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
• De woning is op diverse plaatsen voorzien van rolluiken
• De verwarming in de woning geschiedt middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2016)
• De unit van de mechanische ventilatie is recentelijk vernieuwd

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

382 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's