Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 162.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DRIE KAMER-HOEK APPARTEMENT MET SUPER UITZICHT

Dit heerlijk lichte en moderne drie-kamer appartement ligt op de vijfde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het ruime appartement (70m2) heeft, door zijn hoekligging, de hele dag zon in huis en een fantastisch vrij uitzicht naar alle richtingen. Er is een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw. Bij het gebouw is volop parkeerruimte.

Op een steenworp afstand zijn meerdere winkels waaronder twee supermarkten. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in de sfeervolle Amersfoortse binnenstad met zijn grote diversiteit aan terrasjes, restaurants en alle denkbare uitgaansmogelijkheden en voorzieningen. De snelwegen rond de stad (A1/A28) zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Er is een bushalte vrijwel voor de deur en het NS-station Schothorst ligt op circa 7 minuten afstand.

Het appartementengebouw beschikt over een riante en fraaie centrale hal met de trapopgang en lift. Op de verdieping grenst het appartement niet aan een galerij maar direct aan de ruime hal het geen extra privacy biedt. Vanuit de hal in het appartement (met de garderobe en de meterkast) is toegang tot de twee slaapkamers welke beiden zijn voorzien van gestucte wanden en laminaatvloeren; vervolgens is er een moderne badkamer, voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en de opstelling van de wasmachine en droger. Er is een separate toiletruimte. Ten slotte is er de sfeervolle en aangenaam lichte woonkamer met een toegangsdeur naar het goed op de ochtendzon liggende inpandige balkon en er is een aansluitende open keuken. Deze moderne en ruime U-vormige keuken is voorzien van veel lade- en kastruimte, waaronder twee carrouselkasten en van diverse inbouwapparaten waaronder een vriezer, koelkast, afzuigkap, oven, 5-pits kookplaat en een vaatwasser. Het appartement is uitgerust met kunststofkozijnen en dubbelglas.

Kortom een bijzonder aantrekkelijk appartement met een fantastisch uitzicht, gelegen op een prettige en bijzonder handige locatie.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

196 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's