Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 159.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN 2-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING VAN EEN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX MET FLINK TERRAS EN BERGING.

Het complex is gebouwd in 2004. Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 41 m² en een inhoud van 130 m³. Het appartement is volledig geïsoleerd, goed onderhouden en netjes afgewerkt.

Het appartement is zowel via lift als trap bereikbaar vanuit de centrale hal. Op de woonlaag is een groot eigen terras aanwezig met direct aansluitend toegang tot het appartement.

Indeling:
Woonkamer met mooie massief eikenhouten vloer deur naar het ruime dakterras. De wanden zijn strak afgewerkt en het plafond is gespoten. Er is een open keuken met nette inrichting voorzien van 4 pits gaskookplaat, rvs schouw met afzuigkap, koelkast en vrieskast. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en staat in directe verbinding met de badkamer, welke geheel is betegeld en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en designradiator. In de badkamer zijn ook de aansluitingen voor het witgoed. Tevens hangt hier de combiketel. Er is een separate toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Aansluitend bij de woning is een groot en zonnig terras. Op de begane grond bevindt zich een berging voor stalling.

Er is sprake van een actieve VVE met externe beheerder. De servicekosten bedragen circa € 86,35 per maand.

Omgeving:
Gezellig wonen in het oude centrum van Uden, dat is mogelijk in dit appartementencomplex. Alle voorzieningen van het centrum op loopafstand en gelegen aan het “Lieve Vrouweplein“.

EEN IDEAAL APPARTEMENT VOOR STARTERS, ALLEENSTAANDEN OF BELEGGERS!

Vraagprijs: € 159.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Altijd heerlijk genoten van het appartement én het terras, wat de boel eigenlijk vergrootte! Prachtig uitzicht op de grote bomen aan het Petrushofje”

 

aan het woord

“Prachtig uitzicht vanaf het gezellige terras wat het appartement eigenlijk vergrootte! Veel genoten van de grote bomen op het Petrushofje en Udens mooiste kerk...de Petruskerk. Zonnetje en een lekker drankje erbij....ultiem genieten!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

130 m³

Woonoppervlakte

41 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht

 

Midden in het oude centrum van Uden

 

Groot zonnig terras

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: