Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk Leesten treft u deze ruime tussenwoning. Faciliteiten als een basisschool, bushaltes en twee winkelcentra bevinden zich in de directe omgeving. Uitvalswegen zijn vlot bereikbaar. De woning beschikt op de begane grond over een royale woonkamer met aangrenzende keuken en een bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

De verkoper vertelt:
“Het is een zeer ruime, uitgebouwde woning in een kindvriendelijke wijk. Voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens vinden er regelmatig activiteiten plaats op het plein voor de woning.”


Indeling

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. U komt binnen in de hal met meterkast en toegang tot het toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van een grote zithoek aan de voorzijde, een eettafel aan de achterzijde en een werkhoek in de uitbouw. De ruimte is afgewerkt met een mooie houten vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de trapopgang, een trapkast en de keuken. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en beschikt over diverse kasten en een graniet aanrechtblad met spoelbak.
Daarnaast is de keuken voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en een gaskookplaat met afzuigkap. De bijkeuken beschikt over witgoedaansluitingen en geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, allen uitgevoerd met een laminaatvloer.
De keurige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de overloop van de zolder, deze beschikt over de cv-opstelling en bergruimte achter knieschotten.
De vierde slaapkamer is voorzien van een dakraam en bergruimte.

Achtertuin
De privacy biedende achtertuin is volledig omsloten en beschikt over een bestraat terras en een vijver met watervalletje. Achterin de tuin bevindt zich een mooie houten berging met overkapping.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

373 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

68 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's