Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u een ruime en goed onderhouden woning in een kindvriendelijke woonwijk? Dan is deze hoekwoning met eigen oprit, in de populaire wijk Aldlân-West mogelijk wat voor u!

Aldlân is ontstaan in de jaren '70. Het is de groenste wijk van Leeuwarden met vijvers, waterpartijen en lange wandelpaden langs het Van Harinxmakanaal.
Het is een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen zoals scholen, speeltuinen, een klein winkelcentrum met supermarkten, eetgelegenheden en gezondheidsvoorzieningen.
U fietst zo naar de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Daarnaast bent u zo op de uitvalswegen richtig Heerenveen, Drachten en Harlingen.

Op een prachtige locatie aan openbaar groen én water, ligt deze goed onderhouden en gemoderniseerde hoekwoning.
U kunt uw auto parkeren op uw eigen oprit. Voor uw fiets is genoeg ruimte in het houten fietsenhok of in de aangebouwde stenen berging.
Via de entree komt u in de ruime en lichte hal. Hier vindt u het toilet en bijkeuken, met aansluiting voor uw wasmachine en droger.

De grote woonkamer met open keuken is licht en voelt zeer prettig aan. De keuken is modern en heeft een marmeren aanrechtblad (2017). Het is in 2016 voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een grote oven met 5-pits gasstel met wokbrander, vaatwasser en een koel-vriescombinatie

De openslaande tuindeuren geven toegang tot de diepe tuin op het zuiden. De tuin is opgehoogd, waardoor er een groot zonnig terras is gerealiseerd. De tuin grenst aan water. Een heerlijke plek om even te zitten en te ontspannen.

In de woonkamer vindt u de open trap naar de eerste verdieping. Hier treft u twee grote slaapkamers met inbouwkasten. De kunststof kozijnen in de slaapkamers zijn in 2013 geplaatst. De draai-kiepramen zijn voorzien van horren. De badkamer heeft een grote inloopdouche, wastafel en een toilet.

Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier treft u nog twee ruime slaapkamers. Ook deze zijn voorzien van kunststof kozijnen. In de ruime berging hangt de CV, een Remeha Avanta uit 2009.

Kortom een mooie ruime woning op een prachtige locatie. Kom het zelf beleven, wij leiden u graag rond!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben met veel plezier in de deze woning gewoond. Het heeft een heerlijke zonnige tuin. Je kan vissen vanuit de tuin. De buurt (kind)vriendelijk en veilig. De keuken is open en met vrienden en familie kan je lekker aan een grote tafel zitten, terwijl je zelf aan het koken bent.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

495 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

220 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

150 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Sloepenroute vlakbij. Een groot huis met veel bergruimte.

 

Veilg wonen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's