Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen op de zevende verdieping bieden wij u een goed onderhouden twee-kamer-appartement aan met een woonoppervlakte van ca. 62 m2 en een groot inpandig balkon op het Oosten! In de directe omgeving heeft u het grote winkelcentrum Boven ’t Y met goede parkeermogelijkheden, openbaar vervoer voorzieningen (waar u met 10 min. in het centrum van Amsterdam kan zijn) en diverse uitvalswegen. Tevens wordt er gewerkt aan de Noord-Zuidlijn die resulteert in een nog betere aansluiting met de rest van Amsterdam. De halte van de Noord-Zuidlijn wordt op loopafstand van het appartement gerealiseerd.

Indeling appartement:
Het eerste wat u opvalt als u binnen komt is de ruimte die het appartement u biedt. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer, deze is door diverse verbouwingen een hele lichte ruimte geworden. De woonkamer is voorzien van laminaat vloer en biedt toegang tot het afgesloten balkon met laminaatvloer en verlaagd plafond op het oosten. De open keuken is eenvoudig maar netjes. De badkamer met ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting en het separaat toilet zijn beide opnieuw betegeld. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en biedt toegang tot het balkon. Op de 7e etage heeft u een ruime berging tot uw beschikking.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1970
- Woonoppervlakte ca. 62 m2
- Servicekosten € 234,- per maand incl. stookkosten
- Erfpacht € 674,04,- per jaar (tot 16-07-2019)
- Berging op de etage en in de onderbouw
- Er is een lift aanwezig
- Parkeren met vergunning in de directe omgeving
- Kennismakingsgesprek/ballotage VVE
- Verzorgd appartementencomplex met huismeester
- Oplevering kan direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben jaren lang genoten van dit huis. Het heeft een ruime woonkamer en slaapkamer. En het dichte balkon geeft extra ruimte. Wanneer de zon schijnt, kan je hier een tafel en stoelen neerzetten. Zo geniet je van de zon tijdens het lunchen of ontbijten. En de supermarkten en winkels zijn zo dichtbij, dat je niet eens hoeft te reizen. Door de komst van onze kinderen, hebben wij besloten om te verhuizen. Maar dit huis roept nog steeds fijne herinneringen bij ons op.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

190 m³

Woonoppervlakte

62 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

 

Winkels/supermarkten naast het appartement

 

Royale woonkamer en slaapkamer

 

Aparte badkamer en toilet

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's