Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime 4-kamer maisonnette van liefst 105 m2 met een riant dakterras van 20 m2 !

De maisonnette is gelegen op de eerste en tweede (tevens hoogste) verdieping van dit kleinschalige complex. Het complex betreft een gemeentelijk monument en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
De riante gezamenlijke entree/galerij is gelegen aan de achterzijde van het complex op de eerste verdieping. Hier is de toegang tot de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken. De woonkeuken heeft voldoende ruimte om daar een eettafel te zetten. In het midden van de woning bevindt zich een hal met het toilet, welke toegang geeft tot de aan de voorzijde gelegen woonkamer. Vanuit de woonkamer is, middels een schuifpui, het riante (ruim 20 m2) op het westen gesitueerde dakterras bereikbaar.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop zijn de 3 (voorheen 4) slaapkamer en de badkamer bereikbaar. In de badkamer bevinden zich een ligbad, douchecabine, wastafel, het tweede toilet en de wasmachine aansluiting.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.
Ligging:
Het appartement heeft een ideale ligging. Het appartement is gelegen boven de winkels aan de Pieter Calandlaan. Nabij het Sloterpark en de Sloterplas. U vindt alle faciliteiten op loopafstand van het complex zoals een diversiteit aan winkels, theater de Meervaart, het Sloterparkbad en diverse openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17). Het voormalige stadsdeel Osdorp beschikt over diverse scholen en kinderdagverblijven. De uitvalswegen de ring A10, de A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 147,48 per jaar. Dit is een vast bedrag t/m 01-05-2035 en is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De erfpachtvoorwaarden zijn vastgesteld in 1937 en gewijzigd in 1955. Deze erfpacht is voortdurend. Voor meer informatie kunt u de website van de gemeente Amsterdam bekijken.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 100,-- per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Bouwjaar 1961
-Erfpachtcanon bedraagt € 147,48 per jaar
- Ruim dakterras gelegen op het westen
- Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het complex
- Gemeentelijk monument
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1961

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

265 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's