Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 260.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze comfortabele, moderne en heerlijk lichte tussenwoning ligt op een van de mooiste plekjes in Schuytgraaf. Met de strakke designkeuken, fraaie badkamer en vier slaapkamers is het huis helemaal klaar voor de volgende bewoners.

Bij binnenkomst valt het meteen op: dit huis is in 2008 volgens eigentijdse bouwnormen gebouwd, met hoge plafonds en brede deuren. De woning is buitengewoon goed geïsoleerd en voorzien van mooie, degelijke design-radiatoren door het hele huis.

Het huis biedt aan de voorzijde uitzicht op een grote waterpartij. Direct achter het huis is een pleintje met voldoende ruimte voor de kinderen en volop parkeergelegenheid. Het buitengebied bij Driel ligt op steenworpafstand. De bushalte van de trolley naar Arnhem is honderd meter verderop. Lijn 5 brengt je in twintig minuten naar Arnhem Centraal. NS-halte Arnhem Zuid is ook vlakbij. De Dissel ligt in een groene, kindvriendelijke buurt. Om de hoek zijn basisscholen te vinden, en ook een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.

De moderne designkeuken is na de oplevering van de woning geplaatst en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Naast de koffiemachine is de combi-oven geplaatst, eronder zijn de koel- en vrieskast te vinden.
Tegenover deze kast met apparaten is de keukenopstelling met een afwasmachine en een kook-schiereiland. Dit uitstekende deel van het aanrecht heeft een bar met hoge zitjes bij de grote inductie kookplaat. Hierboven zit de wasemkap met afstandsbediening verwerkt in een verlaagd plafond. Het aanrechtblad is van donker graniet. Een fraai accent zijn de bovenkasten met melkglazen opklapdeuren, net als de achterwand en plinten van rvs. Een moderne keuken is niet compleet zonder grote brede lades. Er is zelfs een zeer praktische kast met Le Mans-plateaus aanwezig.

Mooie dagen begin je op het bankje onder het keukenraam, in de voortuin. Met een vers gezette cappuccino. De achtertuin biedt verschillende plekjes om in de zon te zitten. De tuin ligt zeer gunstig op het zuidwesten. Een schaduwdoek brengt verkoeling. Het doek is vorig jaar vervangen en hangt in een frame dat vier jaar geleden is geplaatst. Aan de achtergevel is de buitenkraan bevestigd. De beschutte tuin heeft een achterom met extra brede tuinpoort en een praktische schuur.
De deur van de achtertuin naar de woonkamer is onderdeel van een bijzondere raampartij. Die beslaat de hele achtergevel. Ook het raam aan de voorkant, in de open keuken, is groot. Daardoor is de huiskamer mooi licht. De vloer is ‘white wash’ eiken lamellen parket. Het is een brede kamer met genoeg plek voor een zit- en eethoek. De trapkast biedt veel praktische bergruimte.

In de ruime gang op de begane grond liggen strakke donkere tegels. In de hal bevindt zich het toilet en eveneens een deur met daarachter de extra uitgebreide groepenkast.

Op de eerste verdieping is een royale overloop met toegang tot een tweede toilet, een badkamer en drie slaapkamers. Kenmerkend voor de keurig onderhouden badkamer is het tegelwerk, deels in mozaïek en bij het bad in de vorm van een trapje. De inloopdouche heeft een ronding in het glas en is voorzien van een regen- en handdouche Er is een designradiator aanwezig en een wastafelmeubel met grote lades, het plafond met inbouwspotjes maken het uitbundig verlichte geheel af.

Aan de voorkant van de woning bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met laminaat op de vloer. In de andere slaapkamer ligt eiken lamellen parket, net als in de grote slaapkamer aan de achterzijde en op de overloop. Alle slaapkamers hebben raampartijen die van de vloer tot het plafond lopen.

De zolder is groot en is door het hoge dak volledig te benutten. Aan de achterzijde van de zolder bevindt zich een zeer ruime volwaardige slaapkamer met Velux dakraam. De overige ruimte van de zolder biedt vooral heel veel bergruimte en is nog in te delen naar eigen smaak in verschillende kamers. Op deze verdieping zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Ook zijn leidingen aangelegd voor warm en koud water. Het is dus mogelijk om een tweede badkamer aan te leggen op zolder.

Kortom, dit huis in Schuytgraaf is helemaal klaar voor de volgende bewoners en biedt mogelijkheden om het geheel nog luxueuzer te maken.

Kenmerken:
Bouwjaar 2008
Energielabel A
Glasvezel aanwezig
Voorschot gwl € 135,-- per maand
Woonoppervlakte 130 m2
Design keuken
Moderne badkamer
Tuin op het zuiden
Tweede badkamer op zolder is voorbereid

Wil je meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Maak dit dan kenbaar middels de button rechtsboven in dit scherm. Daar vind je ook onze adresgegevens.
Je bent van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

412 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

68 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's