Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, flink uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, een dubbele garage en een zonnige tuin op het westen. De woning is rustig gelegen in het "Wilhelminadorp" nabij alle gewenste voorzieningen zoals: scholen, kinderopvang, winkelcentrum, station en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Modern toilet (2014) met hangcloset en fonteintje. Kelderkast met locatie meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar). Ruime woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, CV en houtkachel. Aanbouw aan de achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, deur naar de achtertuin en keukenopstelling. De U-vormige keukenopstelling (2002) is voorzien van vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en voldoende opbergruimte.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 1 achter met tapijt, stucwerk wanden en kastenwand. Slaapkamer 2 achter met laminaatvloer, stucwerk wanden en elektrisch rolluik. Slaapkamer 3 voor met laminaatvloer, stucwerk wanden en rolluik. Luxe badkamer (2003) voorzien van hangcloset, hoekbad, douche, wastafel, decorradiator en inbouwspots.

2e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, dakkapel aan de achterzijde met elektrisch rolluik en locatie cv-combiketel (Remeha HR, bouwjaar 2010, geplaatst 2012). Slaapkamer 4 met laminaatvloer en dakkapel achterzijde met elektrisch rolluik.

TUIN & GARAGE:
Voortuin met bestrating en beplanting. Geheel omheinde achtertuin op het zonnige westen met bestrating, buitenkraantje en zonneluifel. Vrijstaande dubbele garage (in spouw en dubbel glas) achterin de tuin met elektra, elektrische garagedeur, gaskachel, aansluitingen wasapparatuur en voldoende bergruimte.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, flink uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, een dubbele garage en een zonnige tuin op het westen.
- De woning is rustig gelegen in het "Wilhelminadorp" nabij alle gewenste voorzieningen zoals: scholen, kinderopvang, winkelcentrum, station en uitvalswegen.
- In 2003 voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- In 2003 is de badkamer vervangen.
- In 2002 is de keuken vervangen.
- In 2004 is het pannendak vervangen.
- In 2017 is het platdak van de garage vervangen.
- In 2007 zijn de gevels opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.
- In 2008 is de dakkapel geplaatst en isolatie aangebracht.
- In 2010 is de cv-combiketel vervangen.
- In 2014 toilet vernieuwd.
- Perceel 218 m².
- Woonoppervlakte 125 m².
- Inhoud 408 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1956

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

408 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

218 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

96 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's