Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bosbeekjuffer 10, Enschede

Een volumineuze, moderne tussenwoning met de afmetingen van een volwassen helft van dubbel woonhuis!

Deze moderne, sfeervolle en royale woning staat in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde, waardoor je een riante woonkamer aantreft met een prachtige siergrindvloer en schuifpui. De woning is verder v.v. een luxe badkamer, inbouwkeuken en een aangelegde, zonnige tuin op het zuiden met een vrijstaande houten berging.

De woning is op een fraaie locatie gelegen in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Cascade en heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde. Het speelplantsoen voor de kinderen ligt ook nog eens op korte afstand van het gezellige stadscentrum. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het uitgebreide winkelaanbod in winkelcentrum Miro. Daarnaast liggen het buitengebied en de uitvalswegen in de directe nabijheid.

Indeling:

Begane grond: Ruime entree/hal met garderobe, meterkast, modern toilet met hangcloset en fontein. De royale, uitgebouwde en tuingerichte woonkamer is voorzien van een luxe zonnescherm aan de buitenzijde, siergrindvloer, brede schuifpui, designradiatoren en een provisiekast. De aan de voorzijde gelegen eetkeuken is voorzien van een luxe L-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koel- en vrieskast, keramische kookplaat, RVS schouw, oven en vaatwasser. Het geheel wordt fraai afgewerkt door de schitterende achterwand en het granieten aanrechtblad met een eetgedeelte. De gehele begane grond is v.v. een prachtige siergrindvloer.

1e verdieping: Ruime overloop met vaste trapopgang. Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een eventueel over te nemen kastenwand. De sfeervolle grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De complete, geheel betegelde en moderne badkamer voorziet in een praktische wastafelmeubel met spiegel, inloopdouche, ligbad, designradiator en een 2e hangcloset. De verdieping is geheel v.v. een laminaatvloer en gedeeltelijk van horretjes voor de ramen.

2e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken riante zolderverdieping met verhoogde nok en met bergruimte achter de knieschotten, overloop met witgoedaansluiting, HR-combiketel opstelling en een mechanisch ventilatiesysteem. De zolder is momenteel in gebruik als 4e logeerkamer en bergruimte. De zolder is verder v.v. een groot Velux dakraam en een vliering voor het bergen van spullen.

Tuin: De fraai aangelegde, achter- en voortuin zijn recent vernieuwd en onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is op het zuiden gelegen met een achteruitgang, schitterend zonnescherm, vijver, vaste aanplant, luxe terrastegels en een vrijstaande houten berging. De voortuin is v.v. keramische sierbestrating, tweetal grote plantenbakken en een niet alledaags hekwerk. De auto kan voor de deur geparkeerd worden in de ruim voldoende aanwezige parkeerhavens.



Bijzonderheden:
- Volumineuze, moderne en degelijke tussenwoning in de prachtige woonwijk Cascade.
- Gebouwd onder GIW garantie.
- Hoogwaardige bouw met uitstekende isolatiewaarde.
- Moderne luxe badkamer, inbouwkeuken en toilet.
- Begane grond is v.v. een prachtige siergrindvloer, designradiatoren en een schuifpui.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels combiketel.
- Afgetimmerde zolderverdieping met ruimte voor een 4e royale slaapkamer.
- Hardhouten kozijnen en raamwerk voorzien van HR glas.
- Bouwjaar 2007, perceelopp.: 150 m², woonopp.: 130 m².
- Meetrapport aanwezig.
- In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom
worden opgenomen.


Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

468 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's