Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze nette tussenwoning is gebouwd in 1962 en is gelegen in de wijk Polbeek, een rustige en kindvriendelijke wijk. Op de begane grond treft u een ruime woonkamer en keuken. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping gesitueerd en de woning beschikt over een zolder bereikbaar via een vlizotrap. Alle ramen van de woning zijn voorzien van kunststofkozijnen met daarin dubbel (HR++) glas en voorzien van horren. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van rolluiken. Nabij de woning treft u het centrum van Zutphen, een supermarkt, een kinderopvang, diverse basisscholen en een huisartsenpraktijk.

De verkoper vertelt:
“Het is een woning met veel licht en grote ramen en er is altijd zon te vinden aan de voor- of achterkant van het huis. Zo kun je in het voorjaar genieten van de voorjaarszon in de grote voortuin en in het najaar van de najaarszon. In de zomer is er in de achtertuin ook schaduw te vinden. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Zutphen.”

Indeling
Begane grond
Via de voortuin, voorzien van sierbestrating, bereikt u de entree van de woning. U komt de woning binnen in de hal voorzien van een tegelvloer. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer, de keuken, het toilet, de meterkast en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk.
De doorzon woonkamer is ingericht met een zit- en eethoek en is voorzien van een mooie laminaatvloer. De wanden zijn voorzien van granol. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de voor- en achtertuin en toegang tot de hal.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar via de hal. De keuken is geplaatst in een wandopstelling voorzien van diverse onder- en bovenkasten. De uitrusting van de keuken bestaat uit een houten werkblad met spoelbak, een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven en een vaatwasser. De vloer is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een provisiekast, de achtertuin en de hal.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder.
De slaapkamers zijn ca. 12 m2, 10 m2 en 5 m2 groot. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is volledig betegeld en gerenoveerd in 2013. U treft er een douche en wastafel met meubel.

Zolder
De zolder biedt veel bergruimte en is bereikbaar middels een vlizotrap. Op de zolder is tevens de C.V.-opstelling gesitueerd.

Tuin
De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating. In de achtertuin treft u een berging en twee overkappingen. De overkapping op de achterkant van het perceel is gemaakt van Douglashout, waar u heerlijk kunt genieten in de schaduw. De achtertuin biedt vele mogelijkheden voor diverse zitjes. In de berging zijn de aansluitingen voor witgoedapparatuur geplaatst.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1962

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

308 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

174 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

104 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel licht

 

Rustige woonwijk

 

Dichtbij het centrum van Zutphen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's