Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke hoekwoning met 3 slaapkamers en zonnige tuin in de wijk “Pierik”! Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht over een groenvoorziening met speeltuintje. Parkeren kan voor de deur, zonder parkeervergunning. Op loopafstand bevindt zich de gezellige “Assendorperstraat” en binnen enkele minuten ben je bij het station, Park De Wezenlanden en het historisch centrum van Zwolle.

Deze speels ingedeelde hoekwoning is gebouwd aan het begin van de vorige eeuw. Doordat het een hoekwoning betreft, zijn er extra veel ramen aanwezig waardoor het heerlijk licht en zonnig in huis is. De woonkamer met open haard is mooi vierkant van afmeting en daardoor ook goed in te delen. De dichte keuken met veel werkblad en kastruimte is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap. In de bijkeuken met achteringang staat de wasmachine en droger opgesteld. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De ouderslaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het balkon. Middels de vlizotrap wordt de ruime bergzolder bereikt. Het woonoppervlak bedraagt circa 65 m2.

De voortuin is zo ingedeeld dat je hier in alle vrijheid kan zitten. Omdat de voortuin op het zuiden is gelegen is hier de hele dag zon aanwezig. Leuke aan deze woning is dat er ook een achtertuin met achterom aanwezig is. Op hele warme dagen is hier een aangename schaduwplek. In de achtertuin is een houten berging aanwezig. Het totale perceel is 95 m2 groot.

Indeling: hal/entree met trapopgang; woonkamer met houthaard; dichte keuken; tussenhal met toilet; bijkeuken met achteringang en aansluiting voor de wasmachine en droger.
1e Verdieping: overloop met vaste kast; badkamer met wastafel en douche; 3 slaapkamers. Vanuit de ouderslaapkamer is er toegang tot het balkon.
Vliering: ruime zolderberging, bereikbaar middels een vlizotrap.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

95 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Binnenstad snel bereikbaar

 

Levendige buurt

 

Station dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's