Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN EN AFGEWERKTE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, OPRIT, 4 SLAAPKAMERS EN LEUKE TUIN GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN BASISSCHOOL, DORPSPARK EN SUPERMARKT.

Deze woning is gebouwd in 1965 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 101 m². In de tuin staat een garage van ca. 17 m². De inhoud van de woning is ca. 370 m³ en het perceel 241 m². Het dak van de woning is in 2007 verhoogd aan de achterzijde en gelijk volledig geïsoleerd. Toen is er ook een vaste trap gekomen naar de 2e verdieping. Het kozijn bij de dakopbouw is uitgevoerd in kunststof met dubbel glas en een rolluik, de overige kozijnen in de woning zijn uitgevoerd in hardhout met vrijwel overal dubbele beglazing. Op de benedenverdieping zijn nieuwe binnenkozijnen en binnendeuren geplaatst. Ook is alles netjes gestukadoord. KEURIGE WONING DIE ZO BETROKKEN KAN WORDEN.

Indeling:
Hal met leisteen vloer, nette toiletruimte met wandcloset en uitgebreide meterkast. De woonkamer is keurig afgewerkt met spachtelputz wanden en schuurwerkplafond. Op de vloer ligt een mooie massief houten vloer, welke doorloopt in de aangebouwde keuken. In de keuken is een keurige inrichting geplaatst in hoekopstelling met combi oven/magnetron, koelkast, keramische kookplaat, vaatwasser en apothekerskast. Vanuit de keuken is direct toegang tot de tuin. Er is verder nog een flinke provisiekast.

Op de 1e verdieping van de woning zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben laminaatvloeren en op de kleinste kamer is nog een schuifkast geplaatst. De badkamer is compleet uitgevoerd en licht betegeld. Naast een douchecabine is hier een ligbad, wastafel en toilet. Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Na de grote verbouwing in 2007 is hier een volwaardige verdieping gecreëerd. Op de overloop is plaats voor het witgoed. Er is een cv.-ruimte met de opstelling van de Nefit combiketel uit 2011. Verder is hier nog een mooie 4e slaapkamer met dakkapel.

De tuin is recent nog volledig onderhand genomen en aangelegd met mooie bestrating, plantenbakken en een gazon. In de tuin staat een vrijstaande garage, welke is gebouwd in spouw en uitgevoerd met elektra en stalen kanteldeur. Naast de woning ligt een flinke oprit, waar met gemak twee auto's achter elkaar kunnen worden gestald op eigen terrein. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen aan een pleintje.

KORTOM EEN MOOIE STARTERS- EN GEZINSWONING OP EEN LEUKE LOCATIE GELEGEN.

Vraagprijs € 249.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier 11 jaar met veel plezier gewoond. Na de verbouwing van de zolder is er een hele verdieping bijgekomen met veel berg ruimte. Het huis heeft alles wat nodig is om fijn te wonen! De tuin is vorig jaar nog helemaal aangepakt en is in het voorjaar en de zomer een heerlijke plek om lekker te genieten!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

241 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

241 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Gezellig

 

Compleet

 

Fijne plek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's