Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

EEN MOOIE LOCATIE MET EEN PRACHTIG, RUIM GEZINSHUIS!

In de wijk 't Vliet ligt dit goed afgewerkte, geschakelde herenhuis op een rustige weg nabij het park 'Anemonenbosje'. De ruime woning is goed onderhouden en beschikt over drie slaapkamers en een zolderverdieping met vliering welke tevens te gebruiken is als slaapkamer. Er is een parkeerplaats op eigen terrein. De achtertuin is fraai aangelegd en goed onderhouden, 's zomers kan er genoten worden van de zon en de schaduw, er is een houten berging en achterom.

In de straat is een leuk speeltoestel voor kinderen te vinden en alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn makkelijk te bereiken. Vlakbij is een bushalte met goede verbindingen naar het centrum van Leusden of het centraal station van Amersfoort. De rijkswegen A1 en A28 zijn supersnel te bereiken. Het Valleikanaal met fiets- en wandelroutes ligt op steenworp afstand.

De indeling is als volgt:
Ruime hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping, toilet en handige trapkast. Een heerlijke tuingerichte woonkamer voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De keuken aan de voorzijde beschikt over diverse apparatuur waaronder een 4-pits keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met separaat toilet en trap naar de tweede verdieping. Ruime slaapkamer met Frans balkon en twee slaapkamers, waarvan één met trapkast aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een bad, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is nu 1 grote ruimte van ca. 18 m². Het spreekt voor zich dat hier een slaapkamer gerealiseerd kan worden. Verder vindt u deze verdieping de cv-ketel, zonneboiler en aansluiting voor de wasmachine.
De prima locatie van de woning in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk en de nette afwerking van de woning zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning.

Bijzonderheden:
- Een parkeerplaats op eigen terrein
- De woning is voorzien van zonnecollectoren
- Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming
- Oplevering bij voorkeur op 30 juni 2018

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Bij mooi is de picknicktafel bij het fort de centrale plek om elkaar te ontmoeten. De kinderen spelen met elkaar en de volwassenen drinken gezellig iets met elkaar. Met de burendag is er een gezellige barbecue.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

nabijheid natuurgebied

 

op 15 minuten fietsen van het centrum van Amersfoort

 

dicht bij uitvalswegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's