Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 599.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ZEER GOED ONDERHOUDEN KLASSIEK 6-KAMER TUSSENHERENHUIS MET 4 GOEDE SLAAPKAMERS, FRAAIE BADKAMER, HEERLIJKE 13 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN EN VEEL ORIGINELE DETAILS IN DE WONING ZOALS DE SCHUIFSEPARATIE, GLAS-IN-LOOD RAAMPARTIJEN EN EEN FRAAI TRAPPENHUIS MET SCHALMGAT. DE LIGGING IS UITSTEKEND OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE, NABIJ DE HISTORISCHE PARKEN "HOEKENBURG" EN "ARENTSBURGH". WINKELS, OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN EN UITVALSWEGEN ZIJN OOK IN DE DIRECTE NABIJHEID AANWEZIG.

*** Bekijk de plattegrond, foto’s en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Voortuin met verdiepte fietsenberging welke is voorzien van een elektrische roldeur, entree woning. Vestibule met fraaie marmerafwerking en meterkast, uitkomend in gang trapkast en toilet. Zeer fraaie woonkamer en suite met schuifseparatie, glas-in-lood raampartijen, paneeldeuren en marmeren schouw. De achterkamer is nu in gebruik als eetkamer met toegang tot de keuken en middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De moderne keuken is in L-opstelling met een composiet aanrechtblad en voorzien van verscheidene inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, gaskookplaat, vaatwasser en koelvriescombinatie. De vloer is voorzien van een granito vloerafwerking. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar, de ligging is ZuidWest, is ca. 13 meter diep en is fraai verzorgd. In de tuin staat nog een berging en er kan gebruik worden gemaakt van een achterom.
Middels een fraai trappenhuis met schalmgat komt u op de EERSTE VERDIEPING: aan de voorzijde treft u de hoofdslaapkamer met toegang tot een royale inloopkast. Aan de achterzijde treft u de 2e slaapkamer welke toegang heeft tot het achterbalkon over de volledige breedte en gelegen op het ZuidWesten. In deze kamer is ook nog de fraaie marmeren schouw aanwezig. Als laatste treft u op deze verdieping nog de ruime moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, 2e toilet en dubbele wastafel.
Middels hetzelfde fraaie trappenhuis komt u op de TWEEDE VERDIEPING: hier treft u de 3e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde gelegen en de 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde gelegen. Ook vindt u hier nog een royale bergruimte waar u de wasmachine met droger kunt plaatsen, de cv-combiketel hangt hier en er is ook nog een wastafel aanwezig.
Als laatste is er nog toegang tot een bergvliering over de gehele breedte van de woning.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- bouwjaar 1934
- woonoppervlak ca. 151 m2
- perceeloppervlak 176 m2
- deels voorzien van dubbel glas
- Nefit Trendline CW5 HR-combiketel 2015
- achtertuin voorzien van achterom
- aanvaarding in overleg
- uitgebreide "vragenlijst bij verkoop woning" digitaal beschikbaar
- aanvullende verkoopinformatie digitaal beschikbaar

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

176 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's