Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Westerschans 8 te Leiderdorp


Centraal in Leiderdorp in modern appartementen complex gelegen riant, luxe en goed onderhouden 4-kamer-hoek-appartement (totaal 155 m2) met ruim balkon. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en individuele berging. In het luxe afgewerkte complex is uiteraard een lift. De centrale hal is royaal en fraai afgewerkt. De garagedeur is afgesloten en op afstand bedienbaar.

Het complex is gebouwd in 2009 en goed geisoleerd oa vloer- muur- en dakisolatie, alsmede dubbele beglazing. Warmte geschied via een duurzaam systeem dmv oppompen van aardwarmte op diepte, via vloerverwarming. Deze vloer kan in de zomer ook koelen, waardoor het binnen een paar graden koeler blijft.

Het complex is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen en uitvalswegen (Rijksweg A4 Amsterdam (Schiphol) - Den Haag en N11 richting Alphen aan den Rijn - Gouda - Utrecht). Ook voor recreatieve doeleinden zit u hier goed, de Kagerplassen en Het Groene Hart zijn op fiets afstand. In slechts 10 minuten fietsen bent u in het historische centrum van Leiden, alsmede het centraal station.

Centrale hal:
Afgesloten entree, bellen tableau, brievenbussen, videofoon en trappen.

Indeling appartement:
Entree, brede gang, royale woonkamer (circa 70 m2) met laminaatvloer, stucwerk wanden, twee draai kiepramen. Moderne open keuken met hardstenen blad in L-opstelling v.v. diverse apparatuur o.a. vaatwasser, inductie kookplaat, oven en Amerikaanse koelkast. Deur naar ruim balkon. Drie royale slaapkamers (afmetingen circa: 4.96/3.50 x 4.75, 6.87/5.9 x 3.00 en 4.75 x 2.19 m) v.v. stucwerk wanden en laminaatvloeren. Luxe badkamer met inloop-douche, ligbad, vrijdragend toilet en wastafelmeubel. Tweede toilet vrijdragend met fontein. Ruime berging met WMA en W.T.U.

Algemeen:
Servicekosten: € 137,-- per maand.
Voorschot stookkosten:
Het betreft een onderhoudsarm gebouw, hierdoor zijn de servicekosten relatief laag.
Oorspronkelijke bouwjaar 2009.
Intern is de woning 2014 afgebouwd, dus wand - en vloerafwerking, keuken, badkamer en toilet.
Balkon op zuid/oosten.

De parkeerplaats bevindt zich in de half verdiepte afgesloten parkeergarage v.v. op afstand bedienbare deur.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“In dit huis weet je niet eens dat je buren hebt...zo stil is het binnen. Mijn energierekening is gehalveerd vergeleken met mijn eerdere rijtjeshuis. Het is een flat waar bijna iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat als het nodig is. Zelfs als je achter de geraniums zit is er veel te zien in de buurt.”

 

Anoniem aan het woord

“Er wordt jaarlijks n burendag georganiseerd waarbij we met heel veel mensen het gebouw schoonmaken. We beginnen met koffie thee. Daarna soep met broodjes en n borrel als toetje. Verder hebben we in januari een nieuwjaarsfeest in de centrale hal met n warm buffet muziek en drank. Kortom wij zijn zuinig op ons gebouw en met elkaar proberen we het netjes te houden.”

 

Anoniem aan het woord

“Altijd gezellige familiebijeenkomsten gehad met kerst, genoeg ruimte in de woonkamer en keuken voor iedereen om te zitten. Het is echt een gezelligheids appartement waarin je ervaringen deelt met vrienden en familie.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2010

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

493 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Goede voorzieningen dichtbij

 

Veel ruimte

 

Dichtbij de stad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's