Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 192.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen op een prettige locatie in het centrum van Wezep met alle winkelvoorzieningen en o.a. scholen binnen handbereik?
Deze UITGEBOUWDE MIDDENWONING met stenen schuur aan de Klimopstraat is dan de woning die je zoekt! De woning is gelegen op een perceel van 167 m2 en biedt aan de achterzijde veel privacy.
De huidige eigenaren bewonen deze woning vanaf 1965 met veel plezier en hebben de woning door de jaren heen goed onderhouden.

Indeling
Begane grond:
entree, hal met toilet, trapopgang en provisiekast, toegang naar de woonkamer welke voorzien is van een parketvloer en warme voorzetgashaard, dichte keuken met keukenopstelling in lichte kleurstelling en achteringang. De keurige keuken is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, magnetron, oven, gasfornuis en afzuigkap.

1e Verdieping:
overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één ruime ouderslaapkamer, badkamer in lichte kleurstelling met douchecabine, wastafelmeubel en designradiator, 3e slaapkamer met rolluik aan de voorzijde. Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Zolderverdieping met groot dakraam, ruime vaste kast en veel bergruimte. Deze verdieping is ook goed te gebruiken als bijvoorbeeld speel- of hobbyzolder.

Tuin:
In de achtertuin vind je een grote stenen schuur met bergzolder. De schuur is voorzien van elektra en verwarming en hier is ook de C.V. combiketel (Nefit HR bouwjaar 2014) te vinden.
Aan de achterzijde grenst het perceel aan volkstuintjes, dit betekent geen inkijk achter in de tuin van achterburen! De tuin is ook via een achterom te bereiken, dat is altijd makkelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1965
- Perceeloppervlakte: 167 m2
- Woonoppervlakte: ca. 100 m2
- Inhoud: ca. 300 m3
- Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas, vloer-, muur- en dakisolatie
- Verwarming: C.V. combiketel - Nefit HR Trendline 2014
- Ideale locatie: rustig en dichtbij het centrum met alle voorzieningen!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's