Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 875.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In aantrekkelijke bosrijke omgeving gelegen Semi-bungalow met inpandige dubbele garage, vrijstaande kapschuur met carport, kleine schuur voor gereedschap en houtopslag.
Rondom een fraai aangelegde tuin met gazon, borders, houtopstand, 3 terrassen met grote tegels en een vriendelijk buitenzwembad (10x5) met veel privacy.

De villa ligt op een kleine terp, centraal op het terrein en heeft een schitterend uitzicht over het glooiende perceel (6.722 m2).

Indeling
Begane grond: ruime hal met garderobe en toilet en mogelijkheid voor vaste trap naar verdieping met mogelijkheid voor 2 of 3 slaapkamers en een badvoorziening; de hal geeft toegang tot een royale ouderslaapkamer met eigen badkamer met douche en toilet, een kleedkamer en een deur naar terras en tuin; aan de andere zijde bevindt zich een sfeervolle en ruime woonkamer met travertin-vloer, schouw met open haard en openslaande deuren naar zonnig terras. aansluitend een tuin/eetkamer met parketvloer en schuifpui naar groot zonnig terras en zwembad, tussenhal met buitendeur, studeer/hobbykamer met parketvloer, slaapkamer, thans studeerkamer met aansluitend vm. douche met wastafel en toilet; gesloten ruime woonkeuken met praktische inrichting en apparatuur, hal met achteringang en toegang tot bijkeuken met aanrecht, wasruimte en provisiekast.

Naast de bijkeuken is in 1977 een gastenverblijf gebouwd in 2 lagen, bestaande uit een slaapkamer, hal, toilet, badkamer met douche en wastafel op de begane grond en op de verdieping een grote zit-/ slaapkamer met loggia en fraai uitzicht op tuin met zwembad.

De verdieping van de semi-bungalow is in gebruik als vliering/ bergruimte en bied mogelijkheid voor het creëren van meerdere slaapkamers; in de platte grond tekening is een impressie opgenomen van een mogelijke indeling

Aan de achterzijde, onder de slaapkamer, bevindt zich een inpandige dubbele garage met provisieruimte en een wijnkelder met koeling.

Op het perceel staan nog een halfopen kapschuur voor opslag van materiaal en auto’s, een kleine schuur met hobbyruimte en opslag van tuingereedschap.

Algemeen:
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- De begane-grond-vloer is grotendeels voorzien van een massieve parketvloer
- De villa is goed onderhouden, doch behoeft enige modernisering c.q. aanpassing naar hedendaags comfort.
- Op korte afstand bevinden zich de landgoederen Flip Hul en Molecaten met zowel uitgestrekte wandel-, fiets- en
ruiterpaden.
- Alle primaire voorzieningen zoals scholen, sportvelden, golfterrein, zwembad en dag-winkels, zijn in de Hanzestad
Hattem aanwezig; ook beschikt Hattem over een kleine jachthaven met een directe aansluiting naar de IJssel.
- De provinciehoofdstad Zwolle ligt op fietsafstand en heeft een ruim aanbod aan voorzieningen, zowel sociaal,
maatschappelijk, cultureel, gezondheidszorg als commercieel en winkelcentra.

Door de unieke ligging in een fraaie parkachtige omgeving met royale kavels en zowel klassieke als moderne landhuizen, betreft het een courant en waardevast object.


Vraagprijs € 875.000,= k.k.
Aanvaarding In overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1150 m³

Woonoppervlakte

270 m²

Perceeloppervlakte

6722 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's