Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, aan de achterzijde uitgebouwde eengezinswoning met ruime slaapkamers, nette keuken en badkamer en een diepe tuin op het zonnige zuiden. De woning is fraaie gelegen in stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer en stucwerk wanden. Trapkast met meterkast (5 groepen + krachtstroom). Modern toilet (2014) met hangcloset. Lichte woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en uitbouw (2008) aan de achterzijde met schuifpui naar de achtertuin. Keuken aan de achterzijde met U-vormige keukenopstelling voorzien van koelkast, oven\magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser (defect).

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, aansluitingen wasapparatuur, kast en toilet. Slaapkamer 1 voorzijde met laminaatvloer en rolluik. Slaapkamer 2 voorzijde met laminaatvloer en rolluik. Slaapkamer 3 achterzijde met laminaatvloer, 2 inbouwkasten en rolluik. Nette badkamer met douche, wastafel, bidet, decorradiator en rolluik.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zolderverdieping met locatie cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2002) en opbergruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het plaatsen van een vaste trap en het realiseren van een extra slaapkamer.

TUIN & BERGING:
Voortuin met beplanting. Geheel omheinde zonnige achtertuin op het zuiden met achterom, terras, zonneluifel, borders, buitenkraantje en stenen berging achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden, aan de achterzijde uitgebouwde eengezinswoning met ruime slaapkamers, nette keuken en badkamer en een diepe tuin op het zonnige zuiden.
- De woning is fraaie gelegen in stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk van rolluiken.
- De woning is aan de achterzijde uitgebouwd in 2008.
- Het toilet is vernieuwd in 2014.
- De houten vloer op de begane grond is volledig vervangen in 2016.
- In circa 2009 is het kozijn aan de voorzijde in de woonkamer vervangen door een kunststof exemplaar.
- Woonoppervlakte: 97 m².
- Inhoud: 384 m³.
- Perceeloppervlakte: 182 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1955

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

384 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

182 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

108 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Lidl aan het einde van de straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's