Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwkoop, Dorpsstraat 42

Wij hebben ooit dit half vrijstaande riet gedekte huis in de dorpskern van het gezellige Nieuwkoop een Paleisje aan het water genoemd. Dat predicaat is na al die jaren nog steeds van toepassing.
Voor wie op een exclusieve plek op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en aan het water van wil wonen is dit echt een buitenkans. In oorsprong is het huis ruim 100 jaar oud, maar door de jaren heen is de woning op tal van punten verbouwd en uitgebouwd.
Wij geven u vast een voorproefje;

Via een eigen bruggetje is de voortuin en de entree van de woning te bereiken. Het is mogelijk die loopbrug te vervangen door een brede brug zoals ook bij de buren is gebeurd.

Entree, meer dan ruime hal met de trap naar de slaapverdieping, de garderobe en het toilet. Twee prachtige openslaande deuren brengen je van de hal in de eethoek. De eethoek maakt deel uit van de keuken die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd.
Uiteraard is de keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Sfeervolle living met schuifpui naar de serre. Vanuit hier heeft u een schitterend uitzicht op de achtertuin en het water. Praktische bijkeuken annex berging met onder meer de nodige kastruimte en de w.m.aansluiting.
De achtertuin is prachtig aangelegd en beschikt over een onderheid terras, een zitje aan het water en een insteekhaven.

Dan de verdieping. Via de overloop zijn 2 kleinere slaapkamers bereikbaar maar ook de ruime badkamer en de master bedroom. De badkamer beschikt over een lichtkoepel zodat deze extra licht overkomt. Uiteraard is er een wastafel, een ligbad en een 2e toilet. Achter een glazen deur bevindt zich een aparte ruimte met de w.m.aansluiting , de droger en de c.v.combi ketel.
De master bedroom is echt fors van afmeting beschikt over een grote kastenwand en een schuifpui naar het balkon.
Tenslotte bevindt zich onder het schuine gedeelte nog de nodige bergruimte.

Samengevat een handzame woning met toch verrassend veel ruimte, vooral op de begane grond. Wanneer gemak en de dorpskern ligging met alle voorzieningen belangrijk zijn en u toch aan het water wil wonen en zo wil genieten van het Nieuwkoopse Plassen gebied een echte buitenkans.

De vraagprijs is exclusief een parkeerplek in de parkeerkelder van de Nieuwe Cope (een woon-winkel invulling welke schuin tegenover de woning is gelegen), deze kan eventueel separaat gekocht worden.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1924

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

435 m³

Woonoppervlakte

181 m²

Perceeloppervlakte

325 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij het centrum. Op een prachtige locatie aan de plassen. Compact maar sfeervol plekje

 

Karakteristiek

 

Supermooie locatie

 

Geweldig uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's