Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen in de wijk Het Woudhuis is deze eengezinswoning met 4 slaapkamers: 3 op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. De woning heeft een tuingerichte woonkamer en een diepe tuin op het Oosten gelegen aan vijverpartij.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met toegang naar de tuin, open keuken. De hele begane grond is voorzien van een lamelparketvloer.

1e Verdieping: ruime overloop, badkamer voorzien van een bad/douche, tweede toilet en een wastafel, een slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning.

2e Verdieping: Vaste trap naar de 2e verdieping waar een extra slaapkamer is gecreëerd. Riante voorzolder voorzien van aansluiting voor een wasmachine en een opstelling van een c.v.-ketel(huur).

De tuin heeft een aan het huis grenzend terras en een aan het water.
De woning is energiezuinig (voorlopig energielabel: B ). De omgeving is speels aangelegd met diverse bouwstijlen die goed aansluiten bij mensen in alle leeftijdscategorieën. Hierdoor is de wijk zeer gevarieerd. Voorts gelegen in dichte nabijheid van scholen, winkels, trein- en busverbindingen (station Apeldoorn Osseveld), speelplekken en uitvalswegen A1 en A50 op 3 minuten rijafstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De wijk heeft te maken met de scheepvaart. Het geen terug te vinden is in de straat namen. De huizen aan de Oostkreek kun je zien als twee schepen afgemeerd zijn. Appartementencomplex aan de Lage landenlaan is het stuurhuis, dan het middenschip met boeg en ronde ramen. (Patrijspoorten)”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

164 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Besloten tuin, wat daardoor rustig. Is. Zonder een achterom wat veiligheid biedt. Kindvriendelijke buurt, met diverse scholen.

 

Openbaar vervoer erg handig, zoals treinen en bussen.

 

Post versturen kan op de hoek van de straat.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's