Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 111.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

F. Zernikestraat 85 te Hengelo Ov.

Verrassend ruime en goed afgewerkte MAISONETTE, ideaal gelegen te midden van winkelgebied ’t Esrein en op zeer geringe afstand van de binnenstad en het NS-station.
Het appartementencomplex is voorzien van een gesloten entree, lift en een videofoon-intercominstallatie. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen berging.

Indeling:

Hal met garderobe, toilet en de trap naar de 1e verdieping.

Keuken met zitgelegenheid en de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een losse koel-/vriescombinatie. De keuken heeft tevens de beschikking over een provisiekast.

De ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen en voorzien van een ruim en zonnig balkon.

Verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers, twee aan de achterzijde en èèn aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel, een radiator en een zwevend toilet.

Overige bijzonderheden:
Het appartementencomplex is in 1968 gebouwd. Op de begane grond bevindt zich een afgesloten centrale entree voorzien van een intercominstallatie en een lift. U heeft de beschikking over een eigen berging met een dubbele openslaande deur, kortom ideaal voor motorliefhebbers.

De gebruiksoppervlakte bedraagt circa 90 m². Het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing. De woonkamer heeft aan de buitenzijde de beschikking over rolluiken. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een huur boiler en blokverwarming.
Het voorschot servicekosten bedraagt € 168,- euro per maand, dit is inclusief een voorschot van de stookkosten, een huurbedrag voor de boiler, ook hierbij inbegrepen zijn de kosten voor de opstalverzekering.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper
worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

260 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's