Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden 2-kamer portiek-appartement op de negende verdieping (totaal 10 verdiepingen) met een geweldig uitzicht over de stad. Voorzien van een berging op de begane grond. Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!

INDELING:

BEGANE GROND:
Centrale entree/hal met brievenbussen en bellenplateau. Afgesloten doorgang naar trapportaal en liften. Tevens is op de begane grond de berging gesitueerd, die is voorzien van verlichting.

9E VERDIEPING & APPARTEMENT:
Deze portiekflat is comfortabel toegankelijk via de binnenzijde van het appartementencomplex. Naast de entree is de meterkast gesitueerd met moderne groepenkast. De entree is voorzien van een intercom, stucwerk wandafwerking en garderobe. Geheel betegeld toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer met zeilvloer, stucwerk wandafwerking en toegang tot de slaapkamer, het balkon en de keuken. Door de grote raampartij heeft de lichte woonkamer een geweldig uitzicht over de stad! De open keuken biedt, naast de nodige bergruimte, plaats aan een hoekkeuken met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie. Slaapkamer met zeilvloer, stucwerk wandafwerking, 2 inbouwkasten, 2e deur naar het balkon en toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een tegelvloer, deels betegelde wanden, een ligbad met douchegelegenheid, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. Het overdekte balkon is gelegen op de zonzijde.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden 2-kamer portiek-appartement op de negende verdieping (totaal 10 verdiepingen) met een geweldig uitzicht over de stad en een berging op de begane grond.
- Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!
- Dit appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
- De woning heeft verwarming d.m.v. blokverwarming en warm water d.m.v. een centrale voorziening.
- Uitstekende parkeervoorzieningen!
- De servicekosten bedragen € 109,58 per maand en € 51,44 voorschot stookkosten per maand.
- Inhoud circa 150 m³.
- Woonoppervlakte circa 45 m².
- Bouwjaar circa 1978.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

150 m³

Woonoppervlakte

45 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's