Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeervolle en karakteristieke eengezinswoning in de wijk Zuilen op steenworp afstand van het mooie en gezellige Julianapark. Enkele van de originele details zijn bewaard gebleven, zoals paneeldeuren met beslag en een mooie gang met granito vloer. De woning beschikt over vijf royale slaapkamers (voorheen 6) en een zonnige achtertuin op het zuidoosten met stenen berging.

Gelegen in een kindvriendelijke wijk met voldoende parkeerruimte voor de deur en een winkelcentrum, scholen en sportvelden op loopafstand. Vlakbij zijn diverse kinderdagverblijven en een goede basisschool. Om de hoek vindt u onder andere een keurslager, bakker, supermarkt, sportscholen en het Julianapark. In het Julianapark vinden gedurende het hele jaar leuke activiteiten plaats. Daarnaast kunt u hier natuurlijk heerlijk picknicken en wandelen. Ook zijn er diverse restaurants in elke prijsklasse in de buurt.

De gunstige ligging van de woning zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2 richting Amsterdam en ’s-Hertogenbosch, de A27 richting Almere en Gorinchem en de A28 richting Amersfoort en Zwolle. De binnenstad en het Centraal Station van Utrecht zijn slechts 10 minuten fietsen. Het NS Station Zuilen ligt op een steenworp afstand.

Indeling:
Begane grond:
Entree via fraaie boogdeur, gang met een prachtige granitovloer, modern toilet, meterkast en trapopgang. Woonkamer met brede houten vloerdelen, openslaande deuren naar tuin, open keuken in hoekopstelling met inbouwgasfornuis, oven, afzuigkap, afwasmachine en 10 liter inbouwboiler.

1e Verdieping:
Overloop met trapopgang, badkamer met bad, toilet en vaste wastafel, ruime doorzonslaapkamer (voorheen twee slaapkamers) met vaste kasten. Zijkamer in gebruik als wasmachine-/droogkamer met eveneens de CV-opstelling.

2e Verdieping:
Op de tweede verdieping zijn er drie grote slaapkamers met vaste kasten, aan de voorzijde een brede dakkapel (gevel is aan achterzijde recht opgetrokken).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1920;
- Woonoppervlak: 119 m2;
- Sfeervolle woning met enkele unieke originele elementen;
- Vrij parkeren op de openbare weg;
- U loopt binnen twee minuten naar het Julianapark;
- Rustige zonnige achtertuin gelegen op het zuidoosten, voorzien van berging;
- Woning verwarmd door middel van CV-combiketel;
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wij zijn in 2001 in dit geweldige huis komen wonen, op slag verliefd waren we! Nu gaat onze zoon binnenkort het nest verlaten en dan wordt het huis ons een maatje te groot. Maar wat hebben wij genoten van dit huis, toen onze zoon nog klein was was de tussen verdieping zijn domein "de herenkamer" Deze ideale lichte ruime kamer leent zich voor vele andere mogelijkheden (werkruimte, sportruimte, hobbyruimte). De openslaande deuren kunnen al vroeg in het jaar met mooi weer open, door de beschutte tuin kun je dan al heerlijk buiten zitten. Alles heb je bij de hand in deze buurt, het Julianapark, de Amsterdamsestraatweg met zijn leuke winkels, winkelcentrum, scholen, sportscholen alles binnen handbereik.En gratis parkeergelegenheid!”

 

aan het woord

“Vanaf de bovenste verdieping uitzicht op de Dom”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

72 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Julianapark, dichtbij de binnenstad, gezellige restaurantjes, gezellige winkels Amsterdamsestraatweg

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

Dakkapel wordt door bewoners bij goed weer nog geschilderd

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's