Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Loweg 57 te Hengelo Ov

Een gezellig hoekwoonhuis met onderhoudsvrije stadstuin, gelegen in een rustige woonomgeving met diverse voorzieningen in de nabijheid alsmede op loopafstand van winkelgebied 't Esrein en de binnenstad van Hengelo.

Indeling
Begane grond:
Entree/ hal, toilet met fontein, trap naar de 1e verdieping met daaronder een werkkast, L-vormige woonkamer en woonkeuken. Vrijstaande stenen berging.

De lichte woonkamer is uitgevoerd met plavuizen in lichte kleurstelling en is voorzien van vaste kastruimte. De woonkamer meet een oppervlak van circa 32 m².

De ruime keuken met inbouwkeuken (geplaatst in 2012) van circa 13 m² is eveneens voorzien van plavuizen en beschikt over de volgende apparatuur: 4- pits gaskookplaat, koelkast, elektraoven en een afzuigkap. Daarnaast vinden we hier de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en de opstelplaats voor de Cv-ketel. Via de keuken is er directe toegang tot de achtergelegen tuin.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De gehele vloer op de 1e verdieping is voorzien van laminaat. De gehele achterzijde is uitgebouwd met een riante dakkapel.

De badkamer is eveneens gesitueerd op de 1e verdieping en voorzien van een douchehoek, een wastafel en een designradiator.

Tuin:
De stadstuin is onderhoudsvrij aangelegd, op het Oosten gesitueerd, vrij gelegen en via een eigen achterom bereikbaar. Achter op het perceel een royale vrijstaande stenen berging van circa 10 m².

Bijzonderheden:
Het woonhuis is omstreeks 1900 gebouwd, de perceeloppervlakte bedraagt 88 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 275 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een Vaillant
Cv-ketel van het bouwjaar 1992. Het woonhuis is in 2011 aan de buitenzijde geschilderd.

Een gezellig woonhuis, gelegen in een leuke woonomgeving met diverse voorzieningen in de nabijheid waaronder winkelgebied ’t Esrein en de binnenstad van Hengelo.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1900

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

88 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

88 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's