Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 113.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

F. Zernikestraat 23 te Hengelo Ov

Gelegen op de eerste en tweede verdieping, netjes afgewerkte MAISONNETTE te midden van het winkelgebied 't Esrein. De woning beschikt over een luxe inbouwkeuken en ligt op loopafstand van het centrum en het NS station.

Indeling
Begane grond:
Het appartement is voorzien van een gesloten entree, lift en een videofoon-intercominstallatie. Tevens een berging op de begane grond.

Appartement:
Entree/ hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping, keuken, woonkamer, balkon.

De keuken in lichte kleurstelling is voorzien van 5 bloks keukeneenheid met daarnaast een separaat keukenblok. De keuken beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, diepvries, vaatwasser, 4- pits gaskookplaat rvs afzuigkap. Tevens in de keuken de aansluiting voor de wasautomaat en in de vaste kast bevindt zich de boiler.

De ruime en lichte woonkamer van circa 22 m² ligt aan de achterzijde van het appartement en beschikt over vaste kastruimte en van hieruit is het zonnige balkon van circa 5 m² bereikbaar.

Verdieping:
Overloop met vaste kastruimte, badkamer en een drietal slaapkamers.

De slaapkamers meten oppervlaktes van 14, 10 en 8 m² en zijn allen voorzien van vaste kastruimte. Daarnaast beschikken de slaapkamers over dubbele beglazing en kunststof kozijnen.

De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad-/douchecabine, tweede toilet en een vaste wastafel.

Berging:
Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen berging welke is voorzien van elektra.

Parkeervoorzieningen:
Aan de voorzijde van het complex zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen om uw auto te parkeren.

Overige bijzonderheden:
Het appartementencomplex is in 1968 gebouwd. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een boiler (huur) en blokverwarming. Gebruiksoppervlakte wonen is circa 85 m². Servicekosten en stookkosten bedragen € 180,77 per maand en het voorschot van de stookkosten bedraagt € 60,- per maand. Het wijkwinkelcentrum ligt op loopafstand en de binnenstad van Hengelo en het NS station zijn tevens op zeer geringe afstand gelegen.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

261 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's