Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 397.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een kindvriendelijke buurt mag Van den Ouden Makelaardij u deze ruim opgezette (ca. 720m3) en bovenal goed onderhouden vrijstaande woning aanbieden. Het object is gelegen op een zonnig kavel van 437m2 en biedt u o.a. een ruime woonkamer (met serre), een woonkeuken, drie nette slaapkamers, een wellnessruimte, een ruime inpandige garage (met bergzolder) en een op het zuiden gelegen achtertuin met buitenkeuken aan. Wilt u meer weten over dit fraaie object? Neem dan snel contact met ons op.

Indeling:
U betreedt de woning via de ruim opgezette entree/hal. In de aanwezig zijnde garderobe kunt u goed uw jassen kwijt. Deze hal is naast een meterkast (voldoende groepen, krachtstroom en een dubbel tariefmeter) tevens voorzien van een geheel betegelde toiletruimte met W.T.W ventilatie, fonteintje en closet.

Staande in de hal kijkt u omhoog en dan ziet u de vide, omzoomd door een balustrade.

Via een, na u toe openende, deur komt u in de woonkamer. Een fijne ruimte met veel raampartijen. Deze ruimte bestaat uit twee gedeelten; namelijk het eetgedeelte (grenzend aan de keuken) waar u met speels gemak een eettafel voor 6 personen kwijt kunt en een zitgedeelte die zich aan de achterzijde van de woning bevindt.

Grenzend aan de woonkamer treffen we aan de voorzijde de woonkeuken en aan de achterzijde de aangebouwde serre aan.

Keuken.
Op de vloer liggen er plavuizen en de wanden zijn deels betegeld. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, 6-pits gaskookplaat en een oven. Vanuit de keuken loopt u door naar de bijkeuken met een plavuizenvloer.

Bijkeuken.
De ideale plaats voor uw witgoedapparatuur en uw voorraad.

Serre.
Hier geniet u reeds al in het vroege voorjaar van de warmte die zon ons geeft. Deze ruimte is naast een plavuizenvloer tevens voorzien van openslaande tuindeuren. Vanuit de serre bereikt u de inpandige garage.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping van de woning, aan de vide, bevinden zich drie nette slaapkamers en een Cv-/bergruimte. Twee daarvan liggen op het zuiden en door de raampartijen is er veel daglichttoetreding. In alle drie de kamers en ook op de vloer van de vide ligt laminaat.

Op deze verdieping is tevens de badkamer gelegen. Deze ruim opgezette en geheel betegelde badkamer is voorzien van: W.T.W. ventilatie, een designradiator, een wastafel, een inloopdouche en Whirlpool, beiden voorzien van een thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Vanuit een van de slaapkamers bereikt middels een vlizotrap de zolderverdieping (met kastenwanden) die niet alleen als bergzolder in gebruik is. Aan de voorzijde van deze verdieping treft u namelijk uw eigen ‘wellnessruimte’ voorzien van o.a. een sauna aan.

Algemeen:
Rondom deze goed onderhouden woning is er een fraai aangelegde tuin gelegen. Aan de voorzijde treft u de oprit aan die parkeergelegenheid voor meerdere auto’s biedt. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin biedt veel privacy en is naast een ruim terras tevens voorzien van een buitenkeuken.

Garage (6.00x4.60) met carport ( 4.00x280):
Zet u toch graag uw auto in de garage, dat is hier gezien de afmetingen geen enkel probleem. Gebruikt u liever de garage als hobby- of opslagruimte dan zal dat ook zeker geen gebruiksproblemen opleveren. De garage is naast een betonvloer en elektra tevens voorzien van een openslaande toegangsdeuren, een tuindeur, een radiator en een ruime bergzolder. Deze zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap.

Bijzonderheden:
• De woning is volledig geïsoleerd
• De verwarming in de woning geschiedt middels Nefit Cv-combiketel (bouwjaar: 2003)
• De woning is voorzien van een W.T.W. balansventilatie.
• De keuken en bijkeuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming
• De achtertuin is op het zuiden gelegen
• De woning is voorzien van een Alarminstallatie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij wonen 15 jaar in dit huis met veel plezier, we genieten ieder voorjaar van de eerste zonnestralen in de aangebouwde serre en kijken dan uit op onze zonnige tuin waar wij tijdens de zomers genieten met familie en vrienden en waar we heerlijk gerechten bereiden in onze buitenkeuken. In de winter genieten we van onze eigen welness ruimte waar het heerlijk relaxen is na een drukke werkdag.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2002

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

720 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

437 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Alarminstallatie, Sauna

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

sociaal

 

Landelijke stijl

 

Rustig gelegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's