Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 535.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Walmink Es 16 te Enschede ,

Zonder twijfel één van de allermooiste woningen die u kunt kopen in dit prijssegment, echt absolute topklasse. Slechts weinig mensen zijn in staat om hun nieuwbouw woning zodanig vorm te geven en in te richten dat werkelijk alles klopt. Van het strakke design tot het weldadige comfort… En wat er dan logisch, harmonieus en uitgebalanceerd uitziet, is in werkelijkheid heel knap gedaan. En juist dat maakt dit object uniek.
Officieel heet dit een semi bungalow met een slaapkamer-badkamercombinatie op de begane grond en 2 royale slaapkamers, met een eigen badkamer, op de verdieping. Maar deze woning gaat veel verder. Nergens is bezuinigd op kwaliteit of woongenot en dat is nu, 10 jaar na de bouw, nog steeds goed zichtbaar en voelbaar. Daarom ga ik u hier niet verder vermoeien met nog meer superlatieven of informatie, ik denk dat ik de foto’s en de video verder hun werk laat doen en dan moet u maar gewoon een keer komen kijken.

Begane grond:
Achter de voordeur ontvouwt zich de fraaie L-vormige hal, van waaruit rechtdoor de woonkamer kan worden bereikt en rechtsaf de fraaie keuken. Wanneer we de woning, tegen de klokrichting in, doorlopen, dan komen we dus als eerste in de keuken. Hartstenen blad, fraaie vormgeving en zeer goede kwaliteit. Vanuit de keuken is de eetkamer te bereiken. Een mooie ruimte met eigen openslaande deuren naar de tuin en de suite deuren richting de woonkamer.
Deze woonkamer ligt centraal in de woning en is tuigericht. Op mooie dagen zijn de twee dubbele tuindeuren open te zetten. Hierdoor ontstaat een hele fraaie verbinding met de werkelijk prachtige tuin. Een ander belangrijk element in deze woonkamer is de televisiewand, waarin alle aansluitingen van de audio en video installatie, maar ook de brede gashaard een plek hebben gevonden. Naast de woonkamer ligt het kantoor, middels suite deuren met de woonkamer verbonden, zodat er gewerkt kan worden, zonder dat er een fysieke afstand ontstaat. Natuurlijk is deze begane grond voorzien van vloerverwarming, maar dat spreekt voor zich.
Terug in de hal hebben we, naast keuken en woonkamer, de keuze uit nog een 6 tal deuren. Vanaf de woonkamer links zien we eerst de trapkast en voorraad ruimte. Hier heeft ook vloerverwarmingsunit een plaats gevonden. Vervolgens de deur waarachter de trap zich bevindt en daar weer naast de garderobe kast. Om de hoek, weer richting keuken, bevinden zich dan nog de meterkast en het fraaie toilet.
Vanuit de woonkamer rechts hebben we maar 1 keuze, maar dan ook wel een heel bijzondere. De “master-bedroom”. Een mooie grote en inspirerende ruimte, met een fraaie kastenwand, een eigen badkamer met ligbad, veel bewegingsvrijheid en natuurlijk een mooie inloopkast.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal voert 1 van de fraaie paneeldeuren naar de trap van de eerste verdieping. Hier bevinden zich de 2e grote slaapkamer en een derde slaapkamer, die op dit moment als zitkamer voor de slaapkamer in gebruik is. Natuurlijk beschikt deze verdieping over een eigen badkamer, met wastafel, toilet en douchecabine en vanuit de zitkamer is ook nog een witgoed ruimte te bereiken, waar wasmachine, droger, ketel en warmte terugwin installatie hun plek hebben gevonden.

Bijzonderheden:
- Inspirerende vrijstaande woning op een ruime kavel en op een hele mooie locatie
- Gelegen in een kleinschalige villapark, net buiten de singel en omgeven door rust en groen
- Dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen, zoals sport, winkels en het stadscentrum
- De singel, de snelweg opritten, het buitengebied en de belangrijke uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar
- De woning is in 2008 nieuw gebouwd, gebruik makende van hoogwaardige materialen
- Goede vertrekken, door een prima indeling ideaal op elkaar afgestemd
- Grote rechthoekige woon- leefkamer, met zeer veel lichtinval en 2 dubbele openslaande tuindeuren
- Fraaie schouw / televisiewand waar niet alleen de audio en video installatie een plaats heeft maar ook de brede design gashaard
- Gesloten keuken met moderne en zeer luxe inbouwkeuken
- Eetkamer en kantoor, door middel van suite deuren verbonden en gescheiden van de woonkamer
- Prachtige en luxe badkamer-slaapkamer combinatie op de begane grond
- Twee slaapkamers met een eigen badkamer op de verdieping
- Benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming
- Beneden verdieping is vrijwel geheel drempelloos belegd met natuursteen
- Verwarming en warm water middels HR combiketel met warmte-terugwin installatie
- Voorzien van uitgebreide alarminstallatie
- Zorgvuldig gekozen kavelindeling
- Goed en volledig geïsoleerd, waarmee dit een energiezuinige woning is
- Rondom zeer fraai aangelegde tuin met o.a. vijver, gazon en borders
- Verwarmd bubbelbad, met filter en pomp installatie en daardoor (bijna) het hele jaar te gebruiken
- Bijzonder luxe overdekt terras, met o.a. verwarming en spotverlichting
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom


Algemene gegevens:
- perceeloppervlak: 537m²
- woonoppervlak: ca 155m²
- inhoud: ca. 627m³
- bouwjaar: 2008

Aanvaarding in overleg

Voor aanvullende informatie kijkt u op onze eigen website. Voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 10 jaar lang genoten van de Walmink Es 16, Enschede maar nu onze zoon zijn eigen plek heeft gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen en openslaande deuren is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de prachtige achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje en is genieten om in de jacuzzi te zitten. Hier hebben afgelopen jaren heerlijk kunnen genieten zowel binnen als buiten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

627 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

537 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

537 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Alleen woonverkeer

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's