Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 139.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sweelinckstraat 17 te Hengelo (O)

Aan een verkeersluw pleintje, pal nabij het CENTRUM VAN HENGELO in een zeer groene woonomgeving gelegen:
Speels ingedeelde TWEE ONDER EEN KAP WONING met 3 slaapkamers, royale living, moderne inbouwkeuken en een diepe zonnige tuin met stenen berging van maar liefst 13 m². De woning kent een groot 'hier voel ik me thuis' gehalte...
Laat u zelf verrassen en kom binnenkijken. Een bezichtiging meer dan waard !

Indeling:
Begane grond:
Hal met entree, meterkast, toilet (zwevend met ingebouwde spoeling), living met trapopgang naar de 1e verdieping, keuken, bijkeuken met vast erachter de berging/stookruimte. Achter in de tuin een 2e vrij gelegen berging.

De living meet een oppervlakte van circa 34 m², is gezellig en speels ingedeeld en biedt u als bewoner middels tuindeuren directe toegang tot de achtertuin. Midden in de woonkamer een vaste trapopgang (spiltrap) naar de 1e verdieping. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

De keuken, vast aan de living, meet een oppervlakte van circa 6 m² en is voorzien van een moderne inbouwkeuken. In het werkblad verwerkt een enkele RVS spoelbak. Daarnaast als apparatuur een magnetron, 4-pits gaskookplaat, koelkast met 3 laden diepvries en een afzuigkap. De keuken geeft middels een openslaande deur rechtstreeks toegang tot de achtertuin.

Achter de keuken de bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. De ruimte is in zijn geheel betegeld en voorzien van verwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en een tweetal vaste kasten. De 2 slaapkamers aan de zijkant van de woning zijn beiden voorzien van een dakkapel (dakkapel over de gehele lengte van de woning). Alle ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van isolerende beglazing.

De badkamer is courant van uitstraling, heeft de beschikking over een inloopdouche, wastafel, designradiator en een toilet (hangend met ingebouwde spoeling). Een groot raam zorgt voor de nodige natuurlijke ventilatie.

Vliering:
Bergzolder.

Tuin en berging:
Diepe, vrij gelegen tuin op het Noorden. Rondom zijn er weinig belendingen, dus u kunt volop genieten van de invallende zon. Achter in de tuin een stenen berging van circa 13 m² met elektra aansluiting.

Parkeergelegenheden en omgeving:
Er zijn in de nabije omgeving voldoende gratis parkeermogelijkheden in de daarvoor bestemde parkeerhavens.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1910.De perceeloppervlakte bedraagt 147 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 300 m³. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een CR Remeha Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2013 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1910

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

147 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's