Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een MODERN AFGEWERKTE, UITSTEKEND GELEGEN en GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING met voortuin met stenen berging annex PRAKTIJKRUIMTE en ZEER RUIME ACHTERTUIN?
Kom dan eens kijken bij deze woning aan ZEBRASPOOR 580 in MAARSSEN!

De woning ligt aan een rustig woonerf en beschikt onder meer over een voortuin met aangebouwde stenen berging die in gebruik is als nagelsalon, nieuwe keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer -en toiletruimte, drie ruime slaapkamers, grote zolderverdieping en zeer ruime en fraai aangelegde achtertuin met houten berging en achterom.
Kortom, een prima woning op een fijne plek met alle voorzieningen zoals winkelcentrum Bisonspoor, NS- en busstation en uitvalswegen in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, spuitwerkwanden, paneeldeuren, meterkast met nieuwe groepenkast, modern afgewerkte en geheel betegelde toiletruimte met closet en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, praktische trapkast en tuindeur.

De open eetkeuken is aan de voorzijde gelegen en in 2017 voorzien van een nieuw, modern keukenblok. De keuken is voorzien van een koel-/vriescombinatie, gaskookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser en indirecte verlichting.

1e Verdieping:
Overloop met vloerbedekking, spuitwerkwanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers die allen zijn voorzien van een vinylvloer en behang. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en de twee kamers aan de achterzijde zijn beide voorzien van een Velux-dakraam.

De modern uitgevoerde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, closet, designradiator en raampartij.

2e Verdieping:
Er is een vaste trap gerealiseerd naar de 2e verdieping waardoor deze goed toegankelijk is. De ruime open zolderruimte is voorzien van vloerbedekking, opstelplaats c.v.-ketel en wasapparatuur, mechanische ventilatie-unit, dakraam en bergruimte. Op eenvoudige wijze kan hier een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

Tuin:
De ruime voortuin is voorzien van sierbestrating en een stenen berging. De stenen berging is geïsoleerd en wordt op dit moment gebruikt als nagelsalon. De salon is voorzien van een laminaatvloer, verwarming en koeling via een airco, mechanische ventilatie-unit, wastafel en close-in-boiler.

De zeer ruime en vrij gelegen achtertuin is fraai met sierbestrating aangelegd en is voorzien van een grote houten schuur en achterom.

Bijzonderheden:
- De keuken is in 2017 geplaatst;
- De badkamer -en toiletruimte zijn modern afgewerkt;
- Vaillant HR-combiketel van 2001;
- De groepenkast is vernieuwd en voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- De stenen berging kan voor diverse doeleinden worden gebruikt;
- Kindvriendelijke woonomgeving.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

337 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

151 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij een basisschool

 

Speeltuin achter het huis

 

Uitbouw mogelijkheden in huis.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's