Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In rustige woonwijk gelegen royale geschakelde woning met inpandige garage, eigen oprit voor 2 auto's en leuke tuin! De woning ligt in een rustige woonstraat op loopafstand van de Zeelandse bossen. Verder liggen basisscholen, diverse winkels, restaurantjes en speelgelegenheid voor kinderen in de nabijheid. Een keurige woning, ideaal voor starters en gezinnen!

Bouwjaar ca. 1980. Inhoud woning inclusief inpandige garage 460 m³ met een woonoppervlakte van 115 m² en overige inpandige ruimte van 14 m² (garage). Perceeloppervlakte 237 m².

Indeling woning:
U komt binnen in de hal waar zich tevens de meterkast bevindt. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer (4.3 x 5.96m) vanwaar u een fraaie blik heeft in de eigen groene tuin. De woonkamer is voorzien van een lichte praktische tegelvloer en spachtelputz-wanden. Aansluitend aan de woonkamer is de open keuken. Deze is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een moderne massief houten hoekopstelling met combi-magnetron (vervangen in 2016), gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via de woonkamer komt u in een portaal vanwaar de garage en bijkeuken bereikbaar zijn. In het portaal treft u de trapopgang naar boven en de vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fontein. De inpandige garage is opgetrokken in spouw, afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van elektra en verwarming (deze ruimte is voor de liefhebbers ook geschikt te maken als speelkamer/werkkamer). De praktische bijkeuken is ook netjes betegeld en biedt plaats voor de diepvries en witgoedapparatuur. Via de bijkeuken kunt u naar de achtertuin.

1e verdieping: Via de overloop zijn 3 slaapkamers (van respectievelijk ca. 16.5, 14.2 en 6 m² groot) en de badkamer bereikbaar. De badkamer is in ca. 2008 vernieuwd, geheel betegeld in een lichte moderne kleurstelling en voorzien van een zitbad, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, vrijhangend closet, designradiator en kunststof plafond met inbouwspotjes en mechanische afzuiging.
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder is volop bergruimte en hier is tevens de combiketel opgesteld (Atag Blauwe Engel bj. ca. 1998). Verder is er nog een behoorlijke zolderkamer aanwezig met extra dakraam waardoor een 4e slaapkamer hier prima mogelijk is.

De woning is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie conform de normen van het bouwjaar en gedeeltelijk van dubbelglas. Het onderhoud is netjes bijgehouden (buitenschilderwerk 2013-2014, garagedeur vernieuwd, dakgoten vernieuwd) en ook aan de binnenzijde is de woning netjes verzorgd.

De achtertuin is behoorlijk groot en leuk aangelegd met een flink terras aan huis en één achter in de tuin, een gazon en diverse plantenborders. Rondom is de tuin voorzien van een houten schutting met stenen pilasters. Deze "groene" tuin is met een afmeting van ca. 7 meter breed en 13,5 meter diep lekker ruim en biedt volop privacy en zon!

De woning ligt te midden van gelijksoortige en vrijstaande koopwoningen in een leuke woonwijk. Het gemoedelijke dorp Zeeland biedt u een fijn woonklimaat met scholen, een diversiteit aan winkels, sportverenigingen, diverse restaurantjes en bossen welke op loopafstand bereikbaar zijn. Bent u op zoek naar een verzorgde woning met zowel veel ruimte in de woning, maar ook een leuke tuin en garage met eigen oprit, dan is dit object beslist een kijkje waard!!

Vraagprijs: € 255.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

237 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

237 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's